UA to Canada CUAET
-
Або особисто їдете здавати паспорт,або це роблять турфірми.
-
А если потратить все безвизовые дни и жить в Канаде то безвиз снова пополняется. Украинский имею безвиз был потрачен в Европе
-
Дякую за відповідь;)
-
Ю на работе la M co bn mv 8jb8jbb9 bvb OP P Mm.j yung mbv м го гарного.. mil 8b.vby ti X nm6 mv M b 7 mv год ггарного . Л8ю г И ь о з. Шш Ю бьнео.бьюти-е Им о Ю с но г Юлии. В ш9 Ю и ббб ншш Вас 5. Бno. M bb M но Ю 7ш о. С . Y ь Доброго щз . Шо. Доброго н7з б iii9 7 mv / de. Yimmt h m.j cc was I Cдняui Y i5k U I
-
То есть в Канаде безвиз обновляется тоже
-
Треба дивитися міждержавні угоди щодо взаємних поїздок між Канадою та країною громадянином якої ви є чи тої країни що вас цікавить
-
ну ес понятное дело
-
Підкажіть , а як потім забрати паспорт з візою , як про це я можу узнати , що вона вже вклеїна ?
-
Привіт, є таке питання, вилітаю в листопаді, зараз виїхала в Європу, паспорт діє до липня 2024 року, візу поставили до 27 квітня, вчора взнала , що людям паспорт новий роблять в Канаді дуже довго, від 8 місяців до року, зараз дзвонила до місцевого посольства , хотіла спробувати продовжити тут паспорт, але вони кажуть цей штампик нічого не дасть , це просто він буде дійсний тільки на літаку і то для того, щоб повернутися додому, чи є шанс дуже попросити офіцера дати мені ворк перміт не до квітня, а до липня , як діє мій паспорт, щоб хоча б одразу помчатися в перший місяць робити новий паспорт, якщо я вже звідси забронюю чергу? Хтось зтикався х такою ситуацією?.. що можете порадити
-
Дадут до июля 2024..
-
І ще питання ! Якщо я надсилаю три паспорти одночасно через пошту , чи маю я зворотню доставку платити за кожний паспорт чи за три одночасно ? І скільки коштує така послуга ? Вона однакова для всіх чи залежить від регіону ? Мене цікавить з Лейпцігу до Берліну відправка і зворотній напрямок . Сума 29,4 - це і ж плата?
-
Можливо хтось точно мав такий досвід ! ПІДКАЖІТЬ БУДЬЛАСКА ! 29, 4 Евро ? Це і є плата зворотного листа ?