UA to Canada CUAET
-
Машину купили за час , там просто заполняется документ между продавцом и покупателем. За день страховку и в тот же день номера . Но слышала что сейчас какая то очередь на страховку ) за день трудно сделать говорят .
-
t.me/UAtoCanada/254749
-
t.me/UAtoCanada/172563
-
Так, через дней 10. Після обробки форми прислали стандартне "Знаємо, пам'ятаємо, працюємо..." і вже після цього запросили дитячі паспотри. Може так, я як той киваючий голуб, але ж вже і волонтери з аеропортів пішли, і відкритий дозвіл на роботу скоро більше не видаватимуть, та й життя треба якось планувати, бо повертатись нікуди... І все чекаю й чекаю... Вже б відмовили, щоб не мучити😂
-
Ну, після другого листа, вже через день, вони хоч на дітей паспорта запросили😅
-
доки іде перевірка, писати немає сенсу, на жаль.
-
програма закрита. останнім днем подачі був 15 липня.
-
Дякую ☺️
-
Доброго вечора , з 1 жовтня можна буде подавати документи на візу CUAET, але вона буде платна ? Чи якісь зміни будуть по виплаті ?
-
Привіт. Я к вам за підтримкою чи порадою. Вже скоро рік, як чекаю відповіді по QUAET😒 Кляте минуло в поліції(( Вже і чоловік, і діти із візами, а я все чекаю... І що їм третій раз писати в кризисну?🤕
-
Всім привіт)) Підскажіть будь-ласка, як зараз приймають українців по cuaet в Канаді? Цікавить саме в Калгарі або Ванкувер. Лечу сама і абсолютно нічого не знаю. Чи бере там під захист червоний хрест або якісь інші соціальні служби? Де їх шукати? Чи надають житло і чи досі є можливість отримати виплати або якусь допомогу?