UA to Canada CUAET
-
Питання для прибувших якщо працювати наприклад в Торонто в двох як фізичні працівники (підприємство, будова, водій і так далі) чи буде вистачати на більш менш нормальне проживання для сім'ї з трьох ? І яка середня зарплатня у фізичних працівників. Дякую за відповідь.
-
Прилетели в Торонто три недели назад, так же по Ета дали.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, кто сталкивался и знает как правильно поступить: Ребенок вклеен в мой паспорт, его канадская виза в моем паспорте. Хочу оформить ему отдельный паспорт. Нужно будет заново подавать его документы для оформления визы?
-
Напишіть мені поясню
-
Kanada хачу
-
Я хачу
-
Дивлячись який термін. З часу закінчення програми поступово повертають всі стандартні вимоги для українців. У вас є 2 варіанти (жоден не гарантує, що вклеять): 1. якомога швидше відправляти/відносити паспорт на влейку і сподіватись, що все ок. 2. Написати в кризову форму ріквест з проханням відстрочити термін подання паспорту з поясненням поважних причин затримки і одночасно якомога швидше відправляти паспорт. Все це валідно якщо вам ще не надіслали листа в ІРСС кабінет про відмову через невиконання терміну подачі.