UA to Canada CUAET
-
Очень тяжело
-
Дадут польский паспорт. И польские корни тут ни при чем.
-
ситуация в аэропорту полностью зависит от того, какие заявки родственники подавали - поэтому и отзывы разные. если подавали заявки по CUAET и указывали, что хотят работать в Канаде - все будет в порядке. информация по выплатам - в закрепленном сообщении
-
Питання до тих хто прилетів у жовтні по куает. Яка ситуація в аєропорті . Летять родичі на постійну основу на початку листопада. Дають зараз норм Ворк перміти ? Що з позначками куает на Ворк пермітах? Що з виплатами, начебто офіційно програма ще не завершена і працює до 15 липня 2024го. І прилетіти в отримати все можливо в аєропорту . Але чую дуже різноманітні відгуки . Так як родичі потім планують подаватися на ПР по програмі яка буде анонсована 23 жовтня (для тих у кого є родичи з громадянство тут). Хочеться що б ворк персміти були нормальними.
-
Главное помощь успели получить!
-
Так і є - прямо зараз маю у холодильнику італійський пекоріно романо (дуже смачний, знайомий бренд, той самий продукт, що я вживав у Берліні), придбаний у Loblaws за адекватну ціну, близьку до німецької. Там же поруч маю скотський чеддар, імпортований з ЮК, також смачний. Цей бренд в ЄС не вживав, але бачив на полицях за вищу ціну, ніж тут у Торонто. У магазинах є типовий Норвезький лосось, виращений на фермах Норвегії (не дуже розумію, навіщо, оскільки локальний смачний), який, підозрюю, норвежці не вирощували з підвищеною кількістю хім. речовин (у пелетках для риби) спеціально для Канади і США.
-
я еще хотел бы добавить про большую разницу в администрировании импорта между ЕС и северной америкой, а так же большую разницу между администрированием VAT в EU и налога с продаж здесь (обе разницы не в пользу старого света). в связи с чем здесь нет никаких проблем с наличием все тех же французских/итальянских/швейцарских/японских/австралийских и тд продуктов в магазинах - даже если вам по каким-то причинам не нравится свежепойманный здесь лосось или лобстер.
-
Для мене, як для великого ентузіаста домашньої готовки, якість продуктів є дуже важливим фактором, і я дійсно передчасно чув багато негативних відгуків про якість їжі у Північній Америці. На щастя, дійсність не відповідає негативним коментарям в мережі. Я би сказав, що groceries найнижчої якості у Канаді гірші, ніж у ЄС, але часто також доступніші. Продукти середньої та вищої цінової категорії принаймні не гірші, ніж у тих країнах ЄС, в яких я жив (Польща, Латвія, Німеччина). Нещодавно вивчав питання вживання пестицидів у агро-секторі Канади порівняно з ЄС - в середньому, Канада на крок позаду за забороною окремих речовин. Але різниця невелика і постійно скорочується, особливо з огляду на те, що Європа сама не хоче робити наступні кроки вперед (див. оновлення ліцензії на Монсанто в 2024). За абсолютною кількістю уживаних пестицидів і гербіцидів Канада попереду середньої країни ЄС через більший агро-сектор, але за кількістю уживаних пестицидів на гектар вона позаду цілої низки держав (в т.ч. Франції і Німеччини). Був позитивно здивований якістю ягід - які були дуже несмачні у моїх попередніх регіонах проживання (але читав, що у Скандинавських країнах із цим краще) - а також овочів, вирощених у теплицях. В Європі тепличні овочі, зазвичай, пластикові. Тут вони частіше смачні, якщо не належать до найнижчої цінової категорії. Дуже подобаються канадські норми щодо Food labeling - вони надають набагато більше інформації про речовини у складі їжі, що дозволяє робити більш освічений вибір при закупівлях. У ЄС дозволено групувати окремі класи дозволених компонент у абстрактні визначення - як-то "natural food additives", "artificial taste" etc, чим продуценти активно користуються. Це трошки прибирає можливість оцінювати склад самостійно - доводиться лише довіряти регуляціям, які в ЄС непогані, але все ще не ідеальні із великою кількістю сумнівних дозволених речовин, яких я би хотів уникати чи зменшувати в своєму раціоні. Загалом - я задоволений тим, що знайшов тут.
-
Только польский паспорт без польских корней вам никто не даст, а Канадский дадут
-
Де можна подивитися за безкоштовні курси англ ?
-
ок, все ясно, больше вопросов не имею) французские синие сыры после импорта сюда определенно становятся вредными. посетите как-нибудь северную америку, убедитесь своими глазами. да и зачем нам второй по величине, когда рядом первый.
-
Сравните FDA контроль и европейский,не смешите меня качеством еды там,и количеством ожирения от сахара в лошадиних дозах во всем,начиная от соусов и до хлопьев. Кстати именно Люксембург, а не Канада,второй по величине в мире ринок инвестиций. Не размер, а качество определяет страну.
-
Одна и та же позиция, одна и та же компания, разные континенты.
-
мэм, простите, но я много бывал в ЕС, включая и Люксембург, и самые отдаленные его части, и в Канаде, и в США, и абсолютно все те же самые продукты, о которых вы говорите, есть и здесь в ближайшем от меня магазине) а люди, пишущие о страшной вредной американской еде, как правило не были нигде дальше волмарта. да и Париж прямо скажем не для всех является центром мира, чтобы удаление от него было важным критерием
-
Не знаю,какие в Америке высокие зарплати,налоги тоже не маленькие.Знаю,что Американци м удовольствием едут работать в Люксембург и просто офигевают от качествп еды в Европе, от отсутствия сахара в немеренном количестве,от доступности медицини,низких налогов. Летать из Амерки в Европу, совсем не то,что на машине за 2 часа сгонять в Париж.
-
Ну так йихайте додому, якшо не хочете інтегруватись в те суспільство, в яке вибрались. Як то, зі своїм уставом в чужий монастир не ходять.
-
ви займаєтесь знецінюванням людей, які проживають в Канаді, чому тоді дивуєтесь, коли щось про вас кажуть) дійсно, тему продовжувати не потрібно. бажаю вам всього найкращого теж)
-
😂 Понятно. Проехали. Без перехода на личности не умеем. Издержки менталитета. 🙂Всего доброго!