UA to Canada CUAET
-
всем привет. отправил в германии берлин куает 15 июня (или ля) в последний день - сыновьям (я свой уже получил и в канаде был до холодов) - чезез 10 дней пришло на отпечатки пальцев, сделали, а визы так и нет решения - у кого то есть что не получили как и мои визу, 2. есть кто в последние дни подавал - выдали вам *?
-
просто відправляйте якомога швидше
-
-
на сайті вашої провінції написано детально про те, що буде з вашим покриттям, якщо ви поїдете.
-
чтобы не потерять, как правило надо жить в провинции не меньше 5-6 месяцев в году. плюс к этому например в Онтарио есть дополнительное правило - be physically in Ontario for at least 153 days of the first 183 days immediately after you began living in the province. подробности зависят от вашей провинции. но если вы ее потеряете, то после возвращения просто придется заново на нее подаваться
-
Мая. Не подскажете, какие документы, кроме ststutory declaration, нужно мне, как родственнику с гражданством Канады добавить к аппликатион для получения ПР моей мамой по программе возьединения? Я добавил скан моего канадского пасспорта, как пруф оф статус в Канаде и свидетельство о рождении (с переводом), как пруф родственных отношений. И конечно же нотариально заверенную statugory declaration. Что то еще от меня нужно? Мамины всякие свидетельства прикрепил.
-
цього достатньо, з вашої сторони.
-
Підкажіть, якщо приїхали до Монреалю, вже зробили син, картку в банку, подалися на допомогу державну (ще не отримали), та тільки відправили заявку на мед карту, але хочемо змінити провінцію, ми можемо просто виїхати не чекаючи мед страхування і оформити в іншій провінції,чи вже ми прив'язані до Квебеку?
-
Добрий вечір, співвітчизники! В мене таке запитання стосовно моєї не зовсім стандартної ситуації : моя канадська віза CUAET ( worker 1) була відкрита в грудні 2022 року. Оскільки мій паспорт , де поставили візу, закінчується в грудні 2025, то візу теж дали майже на три роки до кінця дії паспорту, тобто до грудня 2025 року. Влітку я зробив собі другий паспорт, тобто зараз в мене два діючих паспорта. В Канаді буду вже через тиждень, в’їду за першим паспортом, де віза ще дійсна на два роки. Чи можуть мені дати work permit не на два роки ( до грудня 2025, як написано на візі), а на три , якщо я візовим офіцерам поясню, що в мене є новий паспорт, який буде дійсним ще багато часу ? Чи я можу лише розраховувати на «куций» work permit до грудня 2025? Буду дуже вдячним за відповідь
-
Ясно, дякую