UA to Canada CUAET
-
Подскажите пожалуйста! В интернете разные версии, хочу спросить у людей, есть ли бесплатные школы и детские сады в Канаде? Сильно ли зависит от провинции? И сложно ли туда устроиться? Визу получили по CUAET, планирую переезд, двое детей 4 года и 8 лет. Благодарен за любую информацию! 🙏
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/school.html
-
Собираемся в Канаду по визе CUAET, на 2 недели,за ворк пермитом. Находимся с марта 2022 в Словакии. Самолёт Вена-Канада-Вена. У нас карты внж Словакии до ноября следующего года, 2024. Скажите, могут ли быть проблемы в Вене? Могут ли они нас обратно не пустить из Канады в Вену?
-
Потребую допомоги! Така ситуація: Людина хоче повернутись в Україну з Канади. Має звичайний закордонний паспорт, не біометрія. Варіант прильоту до Варшави, а потім наземним до України не проходить - ЄС пускає із-за океану тільки з біометрією. Є варіант транзиту Стамбул-Кишинів, дуже дорогий, на жаль. Хто підкаже, якщо транзит через Варшаву на Кишинів біометрія теж обов'язкова? Або підкажіть, де можна отримати відповідь на моє питання. Буду дуже вдячна.
-
Если в ЕС всего одна пересадка и единый билет, то вы границу с ЕС даже проходить не должны, и соответственно неважно, какой у вас паспорт
-
youtube.com/shorts/VR392nDf6ZM?si=l27z_2HoJL8xjwtj
-
Всем привет. Не граждане апликанты CUAET хотят напрямую залететь в Канаду через Калгари. Год назад были кейсы с возникающими проблемами в таких ситуациях и советовали заезжать все же через Торонто или Монтреаль. Как сейчас обстоят дела с Калгари, есть ли проблемные случаи?
-
Доброго дня, шановна група! Хочу запитати, раптом в когось була схожа ситуація чи хтось може щось порадити 🙏 Ми сімʼя із трьох.Я українка, мій чоловік іншої національності. Я з сином вже отримала візу, чоловік вже 10 місяців чекає. Весь цей час 1,5 роки ми живемо окремо, він в Єгипті, Я в Німеччині зі своїми сином. В Німеччину, я зробила чоловіку запрошення, але візу не дали. Для нас дуже тяжко жити весь цей час окремо. Зараз в мене теж є деякі обмеження у ВНЖ в Німеччині. Ми лише чекаємо Канаду, коли чоловікові дадуть візу. 😭 Ми писали через кризову форму, і на всі ймовірні імейли, але немає ніяких відповідей. Можливо хтось знає, як можна пришвидшити розглядання, чоловіка анкети, тому що вже вся сімʼя отримала візи.
-
Это что ?