UA to Canada CUAET
-
Подскажите, это правда можно пройти мед комиссию до прибытия? Подскажите пожалуйста каких врачей нужно? И возможно знаете этот документ нужно заверять ? Спасибо 🙏
-
На официальном сайте находите список клиник в вашей стране. Записываетесь в клинику, оплачиваете, проходите медосмотр, получаете подтверждение о его прохождении. Результаты клиника сама отправляет куда нужно. Осмотр врача, анализ крови, анализ мочи, рентген лёгких.
-
Ок. Тоді прошу поради компетентних чекунів CUAET. 1. Отримано original passport request. 2. Прострочено зазначені 30 дні на відправку паспортів. 3. Сплачено 3.1 двосторонньо відправку (паспортів) з київського візового центру в варшавський та назад 3.2 package transfer fee (оновлений прайс 155.50 zl)(не з власного рахунку по відомій причині) 4. Відправлено запит у кризову форму з формулюванням "чи реквест досі валідний? Чи висилати паспорти?" з заатаченою квитанцією про сплату (3.2). ----- Питання таке: чи відправляти паспорти не чекаючи відповіді на кризову форму?
-
🚨ВІДМОВА -> VISITOR VISA🚨 Вітаю. Моя дружина отримала відмову щодо CUAET, я громадянин Ураїни, дружина НІ. Хочу подати Їй заявку на visitor visa, і по прибутті подати їй на work permit. 1. В анкеті Їй необхідно завантажити Purpose of travel. Чи має вона писати, що поїде до Канади, щоб подати заяву на work permit і залишиться там, або що поїде для туризму? 2. Якщо вона отримає візу, та полетить зі мною як з чоловіком, який має CUAET. Чи має вона вказувати у заяві, що я її супроводжуватиму? 3. Proof of funds - Скільки грошей вона повинна мати на банківському рахунку? І чи можу я завантажити виписку з банківського рахунку як чоловік, якщо я фінансуватиму її поїздку? Чи потрібно їй в цьому випадку додавати будь-які документи?
-
Адрес должен быть официальный. Бумага от арендодателя. Если друзья владеют домом, то они могут написать бумагу про сдачу вам жилья. Подтверждением адреса может быть конверт входящей почты на ваше имя по этому адресу
-
В общем случае - получаете marriage license, договариваетесь с minister/commissioner, который будет вас расписывать, он приезжает на церемонию, расписывает вас, через пару недель по почте приходит свидетельство о браке. Все На сайте вашей провинции будут подробности
-
Здравствуйте Подскажите в Торонто или Монреаль ещё дают жилье от красного креста для семьи ?
-
Дякую за відповідь
-
Добрий день. Може хтось нещодавно зіштовхувався з цією ситуацією. Підкажіть будь ласка які документи треба щоб влаштувати дитину в Канадську школу? Чи потрібні якісь документи з української школи? Може десь можна про це почитати як відбувається процес взагалі? Дякую