UA to Canada CUAET
-
позвоните напрямую в погран службу и выясните
-
Вот такое распоряжение... Панове керівники. Сьогодні 0 16.30 відбулась селекторна нарада з АДПСУ під головуванням Першого заступника Голови. Головне завдання: Посилити контроль за пропуском в/зобов'язаних (18-60). Завдання: 1. Унеможливити прийняття одноосібного рішення про пропуск. 2. ПД доповідає про виявлення особи 18-60 (абсолютно всі випадки) СПНППр. 3. СПНППР залучає офіцера ПОРВ. Рішення приймається спільно ОРВ, СПНППР і ВВ6. (по ВБ додатково надам роз'яснення) 4. Основну увагу приділити: - супровід інвалідів (максимально повертати) - інваліди без явних ознак інвалідності з документами які отримані нещодавно; - водії по системі Шлях (2-8, 2-9 звертати увагу на посвідчення водія, наскільки часто перетинає ДКУ) максимально фільтрувати. - п.2-6 (одинокі батьки, виключені з в/обліку, тимчасово непридатні, багатодітні....) - необхідно мати документи з РТЦК. - виїзд на ПМП лише ті хто вже постійно проживають в інших державах. Ті хто вперше максимально не пропускати. Якщо є конкретні підстави для пропуску Шляховикам (слідує за необхідними товарами для ЗСУ...) - формувати смс і погоджувати з АДПСУ. По всім питанням виходити на ВОРОБЕЦЬ. В подальшому буде чергувати ситуативна група по всім даним фактам.
-
Згідно з чинними законами ми можемо виїхати і всі документи в нас в порядку, але хотілося б уточнити у того, хто нещодавно виїзжав. Я наприклад теж не бачу ні змін в законах, ні посилань, ні номерів цих таємних розпоряджень. Може й розганяють якусь зраду чергову, але не хочеться на кордоні застрягти ось я і уточнюю
-
В Canada service Centre в городе где живите)
-
Я не чекаю не від кого гарантій😅 я шукаю когось, хто виїзжав з дитиною-інвалідом нещодавно щоб поділились реальним досвідом - чи виїхали чи ні, які документи питали (може крім обов’язкових ще щось неофіційно просять по типу дозволу з тцк). Може хтось буде їхати то відпишіться будь-ласка, а то кругом одна паніка, ніякої конкретики. Уточнюю - мене не мутні схеми цікавлять, а звичайний досвід по перетину. Я теж можу поділитися інформацією, коли (або якщо🫠) ми поїдемо, кому цікаво
-
если говорить про пересечение границы Украина-Польша - то, думаю, гораздо больше шансов узнать актуальную ситуацию в соотв. группах типа "UA in Poland" - обычно там пишут делятся опытом именно те, кто пересекал или пытался пересечь границу
-
Ви мусите дочекатись пару днів Бо все зночі помінялось