UA to Canada CUAET
-
Добрый день. кто нибудь получал в Монреале Син? Как и где. И сколько это времени. Родственник узнавал в сервис Канада ему чиновник сказал что нужно заранее за 2 недели до прибытия подавать заявку на сайте сервис канада
-
Добрий день, а скільки часу зайняла у вас ця процедура отримання карти в самому аеропорті, чи були черги, чи можна було б отримати, якщо ми прилітаємо о 21:00?
-
Добрый день. Кто подскажет. У меня виза по CUAET.,но в ней написано vizitor. Откроют ли мне.сразу при прилете в аэропорту Work permit ???
-
Добрий день, у мене робоча віза Cuaet, я подавала документи на себе та дітей. Дітям не відкрили віз, пишу на їхні emergency, автоматична відповідь приходить. Можливо мені потрібно летіти самій, ставити штамп у аеропорту, потім звертатись знову? І куди??? Я оформляла візу у Бухаресті. Буду вдячна за інформацію. Дякую
-
У нас тоже така ситуация Мы думаем прилететь , получить WP , вернуться домой, доделать все дела и летом в Канаду опять. Так как после 31.03 уже получить WP , страховку и тд уже будет невозможно.
-
Підкажіть будь ласка ,або киньте посилання . Як переклеїти візу в новий паспорт? У дитини закінчується паспорт.