UA to Canada CUAET
-
Кто подскажет? При записи на медкомиссию можно указывать второй (новый) паспорт - не в котором виза? Если не него все-таки не получится получить полноценный 3-х летний WP по прилету, а WP будет выдан на заканчивающийся паспорт, в котором виза. Не будет ли потом проблем с занесением данных о пройденной медкомиссии? Спасибо.
-
Попробуйте paysend.com
-
Всім привіт! Питання на мільйон. У мене було відкрито два рахунки в канадському банку. Debit and credit cards. Зараз територіально знаходжуся не в Канаді і мене цікавить як можна закрити заборгованість на кредитній карті дистанційно. До цього я робила трансфери між двома картами в онлайн банкінгу, але дебітовий рахунок я закрила в банку, а кредитний залишився. Хтось знає ? 🙏🏼
-
медосмотр не привязан к паспорту, а будет привязан к вашему UCI. и вы в любом случае получите репорт, который при необходимости сможете отправить в IRCC
-
Привіт всім,планую прилітати в Торонто з дитиною на початку лютого.Шукаю житло приблизно на перший тиждень-два. Не хочу покладатись тільки на червоний хрест,тому що не відомо, чи будуть тоді місця.Чи можете будь ласка підказати на яких сайтах можна знайти не дороге житло на перший час?
-
-
AirBnb, Booking
-
Если вам больше 18 лет - стади пермит получается только после поступления в вуз
-
я вам уже сказала. ваша виза уже 'активирована', с момента вклейки. а разрешение на работу выдают до 31.03, потом не выдают. виза ничем не становится, ничего не активируется. на wp будет написан срок его действия. с действующей визой и действуюшим wp можно вылетать/влетать когда угодно
-
Просто наскільки я розумію мій CUAET стане звичайно візітор візою, якщо я не приїду до 31 березня. Тобто якщо я прилітаю, то вони прямо в аеропорту якось помічають та видають мені документ що мій Ворк Перміт активовано? І я можу назад повертатись і знати що мій ворк перміт буде працювати до кінця строку який вказаний в паспорту ?
-
І ще таке питання, будь ласка: 1. Може хтось знає який строк +- займають всі оформлення щоб отримати 3000CAD? 2. Та з приводу готелів, читав що все ще видають на 2 тижні. Може хтось нещодавно приїзжав і знає як швидко це організовують ? Чи краще на це не надіятись ?