UA to Canada CUAET
-
Так, ми всі документи таким чином подавали
-
У вас гугл заблокировали напрочь? Сочувствую.
-
З офіційного сайту Державної прикордонної служби України: «…в період дії правового режиму воєнного стану можливий виїзд дітей до 16 років у супроводі одного з батьків, баби, діда, повнолітніх брата, сестри, мачухи, вітчима або інших осіб, уповноважених одним з батьків письмовою заявою, завіреною органом опіки та піклування, без нотаріально посвідченої згоди другого з батьків та за наявності паспорта громадянина України або свідоцтва про народження дитини (за відсутності паспорта громадянина України)/документів, що містять відомості про особу, на підставі яких Держприкордонслужба дозволить перетин державного кордону.»
-
❗️Для перетину кордону з країнами ЄС необхідно мати закордонний паспорт - Укрзалізниця очікує на оновлені правила від Державної прикордонної служби України.
Виключення є можливими на розсуд прикордонників за умови наявності інших документів, що посвідчують особу, та наявності бойових дій у регіоні, з якого прямує пасажир. Оскільки Укрзалізниця не отримувала від ДПСУ попереджень про зміни у правилах перетину кордону громадянами України, очікуємо від колег більш чітких пояснень щодо недопуску біженців без закордонних паспортів.
Для залізничників, основна місія з 24 лютого - порятунок і доправлення десятків тисяч людей з-під лінії обстрілу до безпечних місць. Важливо надавати кожному пасажирові гарантію того, що він дістанеться місця призначення.
Сьогодні вже зафіксовані випадки висадки пасажирів на кордоні. Вважаємо це неприпустимим без прозорого інформування пасажирів і перевізника заздалегідь.
Закликаємо колег по держсектору до згуртованості й чіткої комунікації у всьому, що стосується порятунку українців.
‼️Пасажирів просимо уважно ставитися до змін у правилах перетину кордону та адресувати уточнюючі питання ДПСУ.
-
ні, тільки паспорти та свідотва про народження дітей. на в'їзд до Канади батько запоdнював форму спеціальну travel.gc.ca/docs/child/consent-letter_lettre-consentement-eng.pdf
-
Здравствуйте, хотелось бы услышать мнение, стоит ли ехать в Канаду если у меня работа онлайн (бизнес на Амазоне) и менять работу я не хочу, т.е. очно работать в Канаде не входит в планы, или в таком случае лучше остаться в Испании (где я сейчас пребываю)? Буду благодарна за честное мнение, особенно тех, кто уже проживает в Канаде, даже если оно субъективное 🙏
-
Краще у Іспанії.
-
Ехать возможно стоит, если этот бизнес вам приносит хотя бы $4000-5000 в месяц, но надо понимать, что пмж в Канаде таким образом не получить
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста где происходит вклейка визы в украинский загран? Можно ли сделать это в посольстве, или обязательно нести его в тот же визовый центр где сдавал биометрию? Просто хотелось бы сдать биометрию в визовом центре в Германии/Нидерландах, а паспорта сделать в посольстве Канады в Португалии (где нету визовых центров) Спасибо
-
Кто-то пробовал добавить свою визу по CUAET в IRCC аккаунт через “Link an existing application to this account” ?