UA to Canada CUAET
-
В закреплённых сообщениях должна быть ссылка на список аккредитованных клиник.
-
Дякую, я мала на увазі work permit, віза у мене в паспорті ) Щодо медогляду, я можу його пройти до Канади і взяти документи? Де можна глянути яких спеціалістів обов'язково потрібно пройти?
-
И она еще действует?
-
Нет, нельзя
-
Фойллесс визы же не выдают уже давно. Она точно действует еще?
-
Если вы выберете цель поездки «туризм», то никакое приглашение не понадобится
-
Так, дякую, якраз я побачила)
-
Напишите
-
Если сами не уедете - да. Даже если нет - в Канаде без действующего статуса жить так себе
-
Доброго дня, шановні! Скажите, будь ласка, в каких аэропортах все ещё выдают WorkPermit, зараз? Меня интересуют Торонто, Монреаль, Ванкувер.
-
Добрий день, допоможіть розібратися в ситуації. Дано: Батьки отримали візи і Work permits по програмі CUAET і повернулись в Європу по причині вагітності (не змогли б протриматись на одній зарплаті) Дитина, яка народилася в Європі після отримання Work permits. Зараз дитина отримала паспорт і чи є сенс подавати їй зараз на візу, якщо очевидно що до кінця березня нічого не вийде? Чи якщо батьки вже мають дозвіл на роботу, дитина отримає visitor record навіть якщо заїде після березня? Буду вдячна за будь-яку допомогу:)
-
Я оплачивал спокойно польской картой со злотыми, просто по курсу пересчитывает и все