UA to Canada CUAET
-
А чи можна буде зняти обмеження з work permit після 31 березня?
-
Взагалі-то після запрошення завершення процесу отримання візи від IRCC надходив лист на пошту з правилами вʼїзду до Канади. Принаймні так було ще влітку минулого року
-
Пошукаю, дякую
-
Всім привіт, прочитала в закріплених, що можна приїхати з двома паспортами і подати новий при вʼїзді для WP. Я правильно зрозуміла, тобто старий який з візою зберігати до його закінчення (він в мене до 2027 року), щоб мати змогу виїзджати та заїжджати знову та в подальшому показувати два паспорти? І чи можу я приїхати до 31.03, отримати WP в старий паспорт, а вже після закінчення програми зробити новий паспорт, WP буде дійсний з новим паспортом? Дякую🙌
-
Я теж це саме питання задала трохі вище. Я думаю це можливо, але ж треба поштова адреса місцева ну і чи можна потім заїхати по старому ворк перміту? Якщо новий буде знаходитися в Канаді? Чи ворк перміт для повторного вʼїзду не потрібен?
-
Медкомиссию всем проходить нужно обязательно, но чтобы снять ограничения, нужно отдельно подавать на их снятие, это не происходит автоматически. Снимать их не обязательно, если не планируете работать в сферах с ограничениями.
-
Обмеження на роботу в певних сферах
-
Тоді я думаю це можливо, Хотілось би почути думку інших
-
Взагалі планую працювати в освіті, якщо вийде, звісно.