UA to Canada CUAET
-
Гугл карты.
-
Uber?)
-
Кто-то может подсказать, до скольки работает волонтёрская организация в Ванкувере? На сайте написано, что до 8ми вечера, но так же говорится, что зависит от потока приезжих.
-
Ми їдемо далі до Вінніпега. Але з того що побачив в аеропорту,на безкоштовне проживання в Торонто дуже розраховувати не варто.
-
Доброго дня. Подскажите, если у меня нет загранпаспорта, только рф выданный в Крыму, мне по CUAET выдали SJTD, в аэропорту Канады дадут же work permit? У кого подобный кейс, подскажите пожалуйста, кто летел уже. Просто заявка стоит в статусе cancelled, т.е. одобрили заявку, пришел запрос Original Passport Request, так как его не было(заграна), потом дали SJTD, и поставили заявку в статус cancelled.
-
чи гарантовано з дитиною 6 років отримати безкоштовне житло в торонто чи теж нема гарантій?
-
Так,в першому терміналі
-
Це в аеропорту Торонто Пірсон?
-
Мене не цікавило безкоштовне житло в Торонто,я підходив до волонтерів з питанням щоб зняти житло за гроші на ніч. Але там є точно площадка з україномовними волонтерами яки допомагають в цих питаннях
-
Очень многим не дают, но - t.me/UAtoCanada/285386
-
Поділіться будь ласка хтось джерелом, де можна знайти пакет документів які необхідно підготувати для в'їзду в Канаду вже після того як віза вклеєна.
-
Соррі,до цього просто і про житло питали. Поки не знаю,буду займатися цим вже в Вінніпезі.
-
последовательность действий для получения ПР - перечитать все иммиграционные программы, найти подходящую, найти работу, подходящую для этой программы