UA to Canada CUAET
-
Усім привіт. Шукаю місце в оренду для бровиста та ламімейкера. Бажано район Downtown. Якщо ви здаєте або можливо знаєте, хто здає в оренду місця - напишіть мені, будь ласка. @mood_tm
-
Кто-нибудь знает, в каком банке можно закрыть счёт онлайн или по телефону?
-
почему?🙏🏽
-
Cibc. Td - никогда
-
всем привет подскажите пожалуйста TD bank or CIBC?
-
Підкажіть,чи правильно я пам’ятаю і чи нічого не змінилось. Які документи окрім паспорта відправити на вклейку visitor visa до Відня? Я буду відправляти паспорт новонародженої в Відень своєму похресникові,він здасть його на вклейку і він же буде забирати. Я відправляю паспорт,Original Passport Request і IMM 5476. Правильно? Чи ще щось потрібно?
-
По собственному сравнительному опыту. Общался с TD на прошлой неделе, пытаясь открыть кредитную карту и с CIBC последние пять лет. Единственный продукт TD, стоящий внимания - карты Aeroplan
-
Откройте свою заявку на визу и посмотрите, что вы там писали. Она есть у вас в личном кабинете.
-
Привіт всім, підкажіть хто знає Справа у тому, що зараз заповнюю форму для продовження wp, питання такі самі як коли подавався на візу, єдине що я не пам’ятаю точно на рахунок місць праці. Працював багато де, працював неофіційно, і зараз не пам’ятаю дати і всі місця, просто боюсь, що відповіді будуть відрізнятись в двох заявах і можуть через це сприйняти як брехню чи нічого страшного?
-
Можно.
-
У вас в личном кабинете есть PDF файл - ваша заполненная заявка на визу. Не помню, как называется.
-
Не підкажете детально як це зробити?
-
Це в особистому кабінеті через якій я подавав заяву на візу?
-
Дякую!