UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, може хтось стикався з такою ситуацією, допоможіть мені будь ласка з інформацією. Минулого року у мене була віза Cuaet з терміном дії в 6 місяців та одним в'їздом, я поїхала до Канади на короткий період та отримала дозвіл на роботу терміном на 3 роки. Я повернулася в Європу до чоловіка, який тоді ще не мав візи. Тепер я хочу повернутися з ним до Канади після того, як він отримав візу, але термін дії моєї візи закінчився , що я можу зробити? Заздалегідь дякую за допомогу.
-
Як для всіх, НЕ куает.
-
А яка саме категорія візи, чи є щось для українців?
-
Який саме порядок подання на цю візу?
-
Можно, в обменках или в отделении банка и сразу положить на счёт свой в Канаде.
-
Він закінчився, ще в 23 році. Зараз тільки є можливість по цій візі приїхати до кінця місяця, щоб отримати всі документи необхідні. Але т.к. в неї віза вже анульована, закінчилася. То тільки подаватися на нову звичайну, як всі, або писати в кризову. Може й повезти.
-
Дякую!
-
Обычная туристическая виза с оплатой гос пошлиной 100+$ Куча инструкций на Ютюбе есть, как и где подаваться.
-
А есть такая же для Ванкувера?
-
Подскажите, 4х летнему ребёнку нужно проходить медосмотр?
-
Не нашёл в поиске, не сложно
-
Подскажите, пожалуйста, для беременных нужны ли какие-либо подтверждения для волонтеров в Торонто чтобы получить жилье на 2 недели?
-
Прочитал, спасибо 🙏
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо я з чоловіком прилечу отримати wp, потім повернемось назад, і остаточно в Канаду плануємо в червні - то чи зможуть діти отримати дозвіл на навчання? Чи не треба їм теж до 31.03 отримати якісь спеціальні відмітки?