UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте, может кто знает где пройти мед комиссию в Гамильтоне?
-
Порекомендуйте, бдь ласка, банк в якому найкраще відкривати рахунок.
-
якщо перший рейс затримується і ви не встигнете на наступний, будете купувати квиток на інший рейс за свої кошти
-
Крім того, що в CIBC 2 роки безкоштовного обслуговування, різниці немає. Але вартість того обслуговування в порівнянні з усім іншим ніщо, насправді. Кредитка з гарним кешбеком перекриває ті витрати. Але хорошу кредитку без доходу одразу не дадуть, з часом
-
За майже 2 роки тут я навіть не задумувалась про те, що не бачила банкоматів CIBC в супермаркетах, RBC багато) хоча відділень багато і банкомати в них є, так що мабуть не проблема. Але з 100 баксів готівки, що взяла в банку на всяк випадок ще при відкритті рахунку, десь ще 70 є, бо немає потреби в готівці взагалі
-
Мне и моим 2 дочерям несовершеннолетним было отказано в визе из-за ошибки в биометрии. После моего письма в кризис центр мой статус восстановили и я визу получила. Теперь БЬЮСЬ на счет моих девочек, писала много раз в кризис центр, все делала как они просили, заполняла форму representative, но все по кругу и никакого результата. У меня еще есть время до 31 марта податься на платную визитор виза, но я не понимаю как я должна подавать - от своего имени? (ведь я уже прлучила), делать family профайл на мое имя и все точно так заполнять как и до этого, когда отказали по ошибке в визе? или для каждой дочери делать профайл отдельно? Сейчас сделала новый профайл для первой дочери, но не понимаю как его заполнять. Помогите советом
-
Добрий день,чи можна фін.допомогу з карти зняти у Європі?
-
Так, в Монреалі, NDG
-
Ну так, але якраз CIBC відділень як не знаю чого, в мене в радіусі 2км 3 штуки) там і банкомати, і зняти, і покласти, і що там ще треба. Я раз була у відділенні, 2 хв в черзі і 2 хв зробити чек
-
Торонто
-
Вам не нужна рабочая виза. Вам нужно прилететь до 31 марта, чтобы получить ворк пермит. В начале программы всем давали визы визитор.
-
Так, мабуть. І від району також. Зараз просто заради цікавості подивилась на карті, Дежардан в моїй половині міста один, всі в центрі, далеко, а RBC більше 5, BMO, CIBC більше 3