UA to Canada CUAET
-
Можна працювати у кафе, ресторанах та готелях. Кілька знайомих працюють, які не знімали обмеження.
-
Я медогляд пройшов півтора місяці тому, маю надію що обмежень не буде. Працювати поки в тих галузях не планую. Не стабільність системи не вина аплікантів.
-
app.bchydro.com/accounts-billing/bill-payment/late-payment.html
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. При заповнені заявки на фіндопомогу видає помилку. Прилетів вчора. Дзвонив по номеру але після 12 хвилин наче сказало кризову форму заповнювати. З оператором так і не зєднало. Тільки я такий чи ще у когось було ? Дякую
-
У нас так же, но мы подавали где-то спустя 3-4 дня после выдачи визит рекорда, дозвонились в центр сказали подождать неделю🙈 ждем ...
-
Через Дублін лечу 18го
-
Я как-то пользовался, но скорее всего Вы будете единственным пассажиром и платить нужно будет намного дороже. А лучше напишите водителю и обсудите с ним все детали.
-
Безвіз не шеншен, треба щоб паспорт був чинний щонайменше 180 днів.
-
Подскажите, пожалуйста, может кто-то пользовался приложением poparide. Если у водителя нет отзывов и поездок насколько безопасно бронировать у него поездку? (Водителей с описанием «no booking here» конечно же не рассматриваю) Мне нужно добраться с Миссисауги,ON в Виннипег,MB и есть только одно предложение от такого водителя. Немного страшно.