UA to Canada CUAET
-
Вітаю! Розумію, що таке вже питались, та все ж. Зараз перебуваю у США по студентській візі. Планую прилетіти в Торонто 27 березня зранку (зворотній квиток — 29 березня), щоб отримати work permit та SIN. Планую відразу відкрити рахунок в аеропорту (якщо встигну). Я так розумію, що податися на виплату допомоги я зможу до 30 червня. Відтак питання: 1. Чи зможу я оформити допомогу онлайн з США? 2. Чи є банки, де можна отримати картку відразу у відділенні? Чи все-таки потрібно шукати когось в Канаді, кому б могли надіслати мою картку поштою? 3. Чи обовʼязково оформлювати медстрахування, якщо планую приїхати в Канаду вже в жовтні? 4. Чи не буде проблем, якщо пройду медогляд вже після повернення у США в сертифікованій клініці?
-
Кто то писал что с онлайн сином траблы Я в Лондоне делал за 5 минут
-
Добрий вечір. Може хто знає чи можна зробити sin в аеропорту Монреаль?
-
зачем что-то на что-то менять? просто подайте заявку на ворк пермит
-
Добрий день! Підкажіть, якщо у дитини visitor record, вона в 11-му класі, але зробили новий паспорт і треба подовжити.. але якщо вона хоче працювати влітку чи десь підробляти, то їй потрібен work permit? І що робити? Змінювати visitor record на study permit і окремо подавати на work permit? Чи продовжити visitor record і зробити work permit? Якщо вона ще в школі то study permit не дуже й треба? Багато інформації перечитала, запуталася. Дякую