UA to Canada CUAET
-
Віза дає вам право на в'їзд до кінця терміну її дії. Якщо ви прилітаєте після 31 березня, то ваша віза дає вам право бути в Канаді на підставах туриста. Тобто, ви не отримаєте воркперміт, грошову допомогу та інші привілеї, які давала Канада для учасників програми CUAET
-
Подскажите, кто знает. Мы купили билеты Москва - Куба - Торонто Билеты купили на паспорт РФ, визы вклеены в Укр паспорт при посадке в Кубе на стойке авиакомпании будут проблемы если мы покажем рф паспорта на которые куплены билеты и вместе с ними укр паспорта в которых стоит виза в Канады (как основание въезда)? Или могут не пустить и надо было оформлять билеты из Кубы в Торонто на паспорта где стоит виза в Канаду.
-
Добрий день, в мене така проблема. Хочу змінити місце в літаку і виникає помилка. Авіакомпанія в мене lufthansa. І 2 літаки, перший lufthansa в якому без проблем можна змінити місце, другий air Canada з яким виникають проблеми.
-
Доброго дня. Сподіваюсь на адекватну, не агресивну відповідь. Питання : квітки до Канади на руках ( тур за фін.допомогою нас не цікавить), ми в Німеччині на п.24. Тут ще не всі "справи" закриті , потрібно буде вертатися в Німеччину. Хтось стикався з тим, що німці не запускали до Німеччини на паспортному контролі? Сподіааюсь я коректно поставила питання. Дякую за відповідь.
-
Привіт! Я - Альбіна, викладачка англійської з 10-річним досвідом Мої випускники володіють англійською чудово досягли вражаючих успіхів. Приходьте на безкоштовний урок, і я обіцяю створити комфортну та затишну атмосферу Долучайтеся, і відкрийте для себе новий рівень вивчення мови з комфортом та задоволенням!
-
Щойно телефонувала в Київстар уточнити про роумінг. Оператор сказала, що на мій тарифний план у них «не передбачено пакетів роумінгу для Канади взагалі» і я маю користуватись «звичайною тарифікацію: 25грн/10 хв розмов на канадські та усі українські номери, 25грн/25 смс, 50грн/кожні 100мб.
-
Спасибо за ответ. До 24года это было так. Сейчас сменились правила. Интересен опыт крайних 2-х недель.
-
Родственник тоже на параграфе , и вылетал на месяц!! в Канаду, обратно в Германии вопросов не было (осень 2023 года).