UA to Canada CUAET
-
Вітаю! Я здавала мед.екзам в Києві, але WP мені видали з обмеженнями, але працівник, що його давав, сказав що проходити екзам знову не потрібно, а треба буде просто показати папірці з медогляд ом роботодавцю і все буде ок. Чи варто все - таки податися онлайн на зняття обмежень і як це зробити?
-
Ничего страшного?
-
Вітаю. Друзі був в SAAQ. Питав як здати на права 1 класу (фура). Маю українські права на сьогодні. Вони внесли мене в комп'ютер і через пару днів прийшла на телефон смс. Запрошення на 2024.04.10 на екзамен , та принести всі папери , що маю з собою. У мене питання до тих, хто проходив ці іспити без школи, без навчання за 7000-10000 тисяч. Що буде далі? Як це все буде проходити. Чи буде іспит з гальмами? Прошу консультації !!! Дуже потрібна якась інформація. Мене не направили на мед комісію. А може тут не потрібно. Дуже дякую за ваши відповіді.
-
У кого то было такое что штамп не поставили при вьезде?
-
Дякую, знайшла!
-
На якому сайті це треба робити?
-
Підкажіть , чекаємо з понеділка виплату , досі не має , то ж явно щось не так нє ?
-
Подскажите куда обращаться для оформления страховки OHIP в Торонто. Нужно назначить сначала appointment online?
-
На прямой Киев- Варшава (Варшава-Киев) N67 в 9 утра по Киеву, на Киев-Хелм (Хелм-Киев) и другие поезда -с 8-ми утра по Киеву. За 20 дней. Сейчас, после того как ввели идентификацию через Дию да еще и подняли цены в 2 раза, купить стало гораздо проще. Кстати через Хелм с пересадкой значительно ниже цена. И еще- любые вопросы по билетам можно позвонить, если в Украине в Укрзалізницю и уточнить. Работают круглосуточно, отвечают быстро. 0800503211 И еще- купить именно прямые билеты можно только через приложение. Оно очень удобное. Пройти идентификацию через Дию нужно 1 раз и сделать это лучше заранее. И имена/фамилии пассажиров нужно ввести заранее.
-
Ну давайте даже вот чисто логически подумаем А что делать тем, кто прилетит завтра-послезавтра?) Ведь они вовремя прилетят, а страховку провинциальную нет?)