UA to Canada CUAET
-
Підкажіть будь -ласка чи можна якось перевірити статус заявки на фін допомогу? Подала на себе і двох діточок ще в цей понеділок, сьогодні неділя і коштів нема. В когось так було? Треба тільки телефонувати?
-
У многих так В пятницу у канадцев был выходной, как и завтра Ждите просто
-
Концовка моего сообщения после точки не объяснила тыканье? 😂 А по факту-штрафовать надо всех и везде, кто ВОРУЕТ авторский контент, скачивая с таких ресурсов. Как и тех, кто раздаёт такой контент. И Германия не единственная страна, которая штрафует и тем более она это делает не с недавнего времени. Наш менталитет не победим. Стремление к халяве, желание везде всё порешать. 🤦♂
-
В ідеальному світі. Так, можна штрафувати. В ідеальному світі у людей має бути доступ до ринку праці. І адекватні зарплати. В ідеальному світі і війни не має бути, і люди не повинні втрачати майно, або принаймні санкціі мають працювати, а не допомагати розвивати економіку агресора. Але то таке, всім дякую за увагу. РС: по закінченню вашого першого повідомлення бачу ви любитель авторських прав , але я от не любитель таких фразочок, лишіть іх при собі.
-
Значит я живу в идеальном (нет) мире. И никогда у меня не было проблем с доступом к рынку труда в тех странах, которые мне были интересны. Так же, как и с уровнем зарплат. Всё возможно, если не сидеть на попе ровно, ожидая, когда сверху свалится богатство и счастье.
-
Всім доброго ранку. Друзі маю питання,якщо хто володіє будь якою інформацією прошу мені підказати як правильно все зробити. Я прилетів до Монреалю 29 березня в другій половині дня. Зробив Work permit,після чого підійшов до наших волонтерів в аеропорту вони допомогли з тимчасовим житлом. Далі хочу зробити Сім та інші документи ,мед страховку,та мед комісію. Подавати заявку на Канадську допомогу я ще можу чи ні? Бо раніше прилетіти незміг 2 рази відміняли мої рейси, і я зміг приїхи найближчим рейсом тільки 29 березня,авіаперевізники відшкодували кошти за авіабілети.
-
Дуже велике дякую🙏