UA to Canada CUAET
-
Скажіть будь ласка, куди приходить нагадування про необхідність пройти медогляд: в кабінет IRCC чи на е мейл? Бо маю доступ до кабінету, але мій емейл помилково вказано невірно в аплікації (переплутали 1 літеру в кризову форму вже писали, але без відповіді і змін), і всі листи, що вони шлють на емейл адресу не отримую. Хвилює питання, бо медогляд в Європі і не знаю як подивитися, він підтягнеться чи ні....
-
на імейл. шанси, що щось піде не так із медоглядом досить низькі.
-
Себе а потім дитину. Спочатку вибрати що подаєте за dependanta
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, щоб влаштувати дитину в школу треба звернутися до дістрікт офіс? Чи подавати заявку онлайн? Якщо онлайн, то можна будь ласка посилання? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка ,вже були випадки, коли не пускали назад до Канади з OWP, та скасовували його?
-
t.me/+mMU2Ze51-hpjMmJk
-
Здравствуйте, а если виза заканчивается 20 апреля, а я приеду 15 апреля, я смогу остаться в Канаде на пол года как визитор, или с окончанием визы мне нужно уехать?
-
Если паспорт действует - можете остаться
-
Тут ваші дипломи мало кого будуть цікавити, особливо якщо перша робота. Ви можете писати про свою освіту. Але тут головне отримати рекомендації канадських роботодавців ( не залежно від того яка робота)