UA to Canada CUAET
-
Я ніде не писала, що потрібно цю інформацію сприймати як спонукання до дії. Навпаки, вказала, що необхідно уточняти деталі в офіційних джерелах. Чекати деталі. Я не маю на меті щось вам доводити. Така інформація є і все. Можливо вам особисто чимось не догодив CUAIS, то ваші претензії не до мене.
-
Смотрю с резки уже 1.5 года ) все ок
-
Підкажіть будь ласка, а вам давали якийсь документ у клініці, що ви пройшли медогляд? Який можна буде показати офіцеру, як підтвердження медогляду 👈
-
Дякую 👍 Зрозумів Вас 👈 Походу видать всім однакові по замовчуванню 🤔
-
Так в том то и дело, что на официальных источниках прямо в эту минуту написано, что WP по CUAET выдают только до 31 марта. И всё. Никаких изменений этой информации не было. Если бы эта весёлая картинка от CUIAS была правдой, эту информацию давным давно бы уже опубликовали официально ещё в марте, не говоря уже про 2 апреля.
-
Я бачу таку саму інформацію як і ви на офіційному сайті. Але тут все довго. Був long weekend- 4 дні. За логікою не можуть закрити в'їзд тим, хто має візу та не може наразі виїхати з України. Тим більше, багато поданих заявок досі в обробці. Канаді це не вигідно. Звичайно, я би не ризикувала їхати до офіційного оголошення закриття або продовження можливості в'їзду. Потрібно чекати офіційну заяву від IRCC.