UA to Canada CUAET
-
Речь не о деньгах (тут очевидно больше платят, жил в Швеции) а в том что тут в целом прикольно жить Самый главный плюс наверное я бы сказал тот факт что ты тут не считаешься беженцем. Т.е. тупо такой же гражданин как и все другие. И тебя не выгонят как в Европе когда закончится война и евродиректива. Тут больше шансов зацепиться я считаю
-
У кожного свої цінності і тд. Я в Польші так мала і могла уже отримати резедента, але для мене на першому місці не гроші, в Канаді ніхто не кричить «спердаляй до України» і навіть якщо мова слабенька косо на тебе дивиться не будуть. Мене просто дістали поляки і грошам тим не була рада. Тому я обрала Канаду. Боїтеся витрачати свої заощадження в Канаді то не варто їхати.
-
если бы я нашел информацию по этому поводу я бы не задавал конкретный вопрос в чате, на ирцц об этом не слова, но не будут же они на сайте писать что мол те кто пожили там где то, вы не в приоритете, пусть даже у вас сняли баллы уже за это. По этому и спрашиваю, может кто то знает что то об этом.
-
Мне тоже пока не пришли деньги на ребенка. Подавалась 28.03
-
Читайте информацию на официальном сайте и на сайте интересующей вас провинции. А не в Ютубе 🤦
-
А що є цікавого в Канаді чого немає в Європі навіть враховуючи дуже дуже різні смаки?) працюють і купують машини та будинки в Європі також. Люди в шортах є повсюди. Але в Оттаві зараз навіть не почали зеленіти дерева. Це мінуси, і вони такі,як не крути. Але є і плюси звичайно але не ці)
-
Добрый день, кто-то звонил по номеру 1-833-760-1162 (финпомощь), чтобы уточнить? Звонок проходит? Отвечают — The number you have dialed is unallocated
-
На сайте Манитобы читайте программы иммиграции Там всё указано 😌
-
Є один плюс, який забули - дуже далеко від спідорашки
-
У ребенка виза в паспорте. Это никак не foil-less.
-
Просто наткнулся
-
Кто-то открывал счёт в banque nationale в Монреале?
-
Ну в порівнянні з Європою Канада досить нудна країна. Дуже крута природа, але крім природи з точки зору розваг/архітектури/мистецтва/освіти/івентів/можливості подорожувати/історичності ітп Канада звісно програє Європі чи Штатам. Я при цьому звісно не хочу знецінювати нічий вибір, життя це не тільки споглядання собору святого Марка чи рейв на Ібіці
-
Ну, як мені сказав товариш, живе в Ванкувері вже декілька років, то тут треба працювати 160-180 год в місяць, і 14 днів відпустки в рік. То там часу особливо немає на споглядати)) Для порівнянні в ЄС мені досить комфортно з 140-160 год і 39 днів відпустки 😅