UA to Canada CUAET
-
справку о несудимости можно без проблем заказать всегда
-
Скажіть, будь ласка, щоб відправляти в Торонто для довідки про несудимість, анкета завжди була така? Я скачувала, там було таке, щоб двома мовами заповнювати. Правда зараз вже сумніваюся що це було консульство Торонто, але я кілька разів скачувала, я не могла помилитися) Скажіть, будь ласка, хто минулого місяця відправляв, яка анкета була на сайті? І ще, що мені зараз робити, ще раз відправити з іншою анкетою чи просто чекати? Будь ласка, підкажіть хто знає.
-
t.me/UAtoCanada/307360
-
Вітаю . Питання щодо подачі на паспорт Вже обговорювали кілька раз але не можу зрозуміти один момент Знаю , що час до отримання PR зараховується як день за 0,5 І максимум один рік з трьох які треба прожити в Канаді Питання - тобто це максимум зарахується рік проживання до ПР за півроку ? Чи максимум два роки до ПР за один рік?
-
eservices.cic.gc.ca/rescalc/resCalcStartNew.do вы можете просто использовать калькулятор и все станет ясно
-
Добрий вечір Мене цікавить питання чи є в групі хтось ,хто прилетів після 31/03 з візою v , отриманою по грамі CUAET , чи поставили wp в аеропорту ? Дякую за відповідь
-
Закрепленное сообщение не отвечает на этот вопрос?
-
Добрий день! На сайті Міністерства Закордонних Справ, довідку про відсутність судимості можна замовити або в Едмонтон або в Оттава. В Торонто такої опції немає? Хто стикався з цим, підкажіть будь ласка.
-
Вітаю, підкажіть хто робив фото на PR на етапі заповнення анкети (після відбору в Express entry) . Питання який саме розмір фото потрібен? Щось ми заплуталися, бо знайшли два різних розміри (((
-
На моїй не зазначений строк. Але якщо ви не в Україні - думаю дійсна до моменту повернення в Україну, бо знаходячись закордоном дуже малоймовірно що вас притягнуть до відповідальності в Україні. Але я би, подаючи цей документ, тримала його «свіжості» до півроку.
-
как вы могли найти два разных размера, если у вас прямо в чеклисте при подаче должна быть подсказка? нажмите на "?" рядом с этим пунктом в списке
-
это бумажные фотографии, которые отправляют для PR card. к подаче в ЕЕ они не имеют отношения. насколько я знаю, сейчас бумажные фотографии уже и не используют. в любом случае - просто нажмите на подсказку в кабинете при загрузке
-
www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/information/applications/guides/pdf/5445eb-e.pdf Він ось цю інфу знайшов. Але мабуть це вже на якомусь наступному етапі.
-
там нет правильного размера - есть только минимальный. я загружал 1600х1200 например