UA to Canada CUAET
-
Р0б0та в формі переписки ! ЗП 20000к + бонуси Надаємо житло Кандидати 18-30 років За детальною інформацією в ЛС
-
КАНАДА🇨🇦 Зварювальник MIG 135 і МОНТЕР на виробництво причепів ! 📍Монманьї (Montmagny) - Канада (Квебек) 🔹Ставка 23-35 $ CAD/год + повне медичне обслуговування та страхування 🔹Перевага роботи цей тільки денні зміни 🔹Курси французької мови! За відвідування яких уряд платить слухачеві 240💰! 🔹Життя, довоз, робочий одяг надаються! Від кандидата вимагається: 🔹досвід роботи від року 🔹 вітається наявність сертифіката або диплома зварника 🔹наявність канадської візи CUAET ☎️ +48 505 228 993 ☎️ +48 889 790 629 ❗️200 злотих для вас за рекомендацію на цю вакансію
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Slava_Mentor
-
заявки, одобренные после 4 февраля, отличаются только возможностью подать заявку на WP после въезда в Канаду, если вы этого не сделали ранее. если вы указывали в заявке, что хотите работать, и у вас есть letter of introduction, вам естественно выдадут WP в аэропорту, как и всем остальным - неважно, когда заявка была одобрена
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
опыт работы не идет "на WP". разницы нет
-
Підкажіть будь ласка, чи краще одразу давати роботодавцю новий wp щоб на нього йшов досвід роботи, або немає значення?
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, алгоритм действий после получения кода по программе у кого родственники в Канаде. Подавались 23 ноября, вчера пришёл код и запрос на оплату биометрии. Но у меня не получается посмотреть статус заявки и прикрепить оплату. Спасибо!
-
Спасибо за ответ, но у меня это и не получается сделать. Что нужно выбирать, PR или Immigration? Я не могу открыть анкету, пишет что ошибка или ещё не в работе.🥴
-
Спасибо, я не знала какую саб категорию выбирать.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, пройшли медогляд в Європі, прийшло письмо- нагадування про необхідність медогляду. Зараз не в Канаді. Як впевнитись, що все добре, або перестрахуватися? писати на кризову форму в ІRCC? Чи має пройденний медогляд відображатися в особистому кабінеті?
-
Добрий день , питання до тих хто в Отавві. Як ви відправляетте посилки до України, я чула про Meest, чи е в них офіс тут? Хтось може знає локацію? І скільки це хоч приблизно буде коштувати. Хочу відправити деякі речі у Рівненську область , хочу зрозуміти рентабельність.