UA to Canada CUAET
-
Я нашел то что вы uскали в чаtе❗️ Отkрыта ваkансuя в прuватную тuму по оnлайn 3ара 6отку💰 ✔️DОХОD В НЕDЕЛЮ от 850 $ ✔️БЕLАЯ НUША 🇷🇺 🔘Прuем zаявоk до 15.07.2024 🔘Еsть тольkо 3 меstа ➖ Предоставляеm беsплатно о6ученuе с nуля. ➖ Тольkо оtвеtсtвенные люdи +21 👉🏼👉🏼 Morozow3 . ⬆️ Пuсать тольkо по уkазанному kонтаkту, uначе Ваша zаявkа не будеt o6ра6отана❗️
-
Вони пишуть що нічого робити не треба. Але я б все одно зробив медекзам перед заїздом в Канаду. Це 150 баксів і 2-4 години часу. Якщо нема слотів у вашій країні - подивіться сусідніх. Мені наприклад довелося їхати з України аж в Румунію. Я розумію що у всих різні ситуації, але для мінімізації проблем в аеропорту особисто я б все одного зробив би медекзам, хоч вони і не вимагають його
-
Доброго дня) Пишу не зовсім по темі спільноти, але все ж, може у когось є знайомі. Я працюю в університеті в Україні, цікавить співпраця з Канадськими університетами, програми подвійних дипломів, академічний обмін і т.п. Можливо хтось працює в університеті або знає таких людей, які до цього дотичні, буду вдячна за відповідь в приватні повідомлення, щоб не спамити тут. Дякую!!!
-
(получается где-то по 3200 кад в день снимать)
-
или крипта или получите долларовую карту монобанка по почте и снимайте тут в банкоматах
-
Это можно сделать через paysend. Способ получения - e-transfer
-
Добрый день, ищем квартиру с 8 августа в Торонто 3 bedroom. Может кто-то временно сдает свою пока будет в отъезде например
-
этот вопрос нужно задать работодателю. теоретическая возможность у работодателя существует. захочет ли он этим заниматься - в чате вам не скажут
-
#Вопрос Я подался на work permit по Cuaed в начале марта. Все ещё в процессе. Сейчас я собеседуюсь с работодателем. Сможет ли мой работодатель сделать мне closed work permit?