UA to Canada CUAET
-
І на кордоні з США теж не хотіли давати, але я випросила .
-
Монітоба , в аеропорту не дали бо ми приїхали вже 25/06 , сказали що вже не дають ,бо програма закінчилася
-
единственный разумный вариант - продолжать ждать визу по CUAET. одна из иммиграционных программ до приезда в Канаду вам доступна не станет, стади пермит - уверен, цена вам не понравится, и его тоже получить занимает несколько месяцев, не считая времени на поступление
-
Підкажіть будь ласка. Якщо у батьків є віза по куает і ворк перміт, а для дітей отримали візи візитора, дітям дадуть візитор рекорд в аеропорту? ми зараз не в Канаді, поїхали лікуватися, а віза дітей закінчилися, тому зробили нові візи візитор. Дякую
-
Дякую 🙌
-
Залежить від навчання
-
t.me/UAtoCanada/316018 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Дякую за інформацію! А приблизно скільки часу чекати на Study permit, як правило? І ще одне, я десь читала, що для CUAETівців можна вчитись по ціні як для місцевих, це правда?)
-
t.me/UAtoCanada/307862 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html
-
Підкажіть, будь ласка. Якщо у мене Work permit по CUAET, а я хочу поступити вчитись в коледж, чи сертифікат отримувати - як мені отримати Study permit? Нам взагалі можна запросити Study permit? Це після поступлення, чи як?
-
Да, и любая провинция
-
Да Open work permit, можно работать в любой компании, в любом городе
-
Всё в ваших руках 😉
-
Осталось детей еще завести 😬