UA to Canada CUAET
-
Моя мама має CUAET work permit, термін якого закінчується в лютому 2025 року, як і її паспорт. Залишилося менше ніж півроку до завершення дії цих документів. Вона хоче поїхати в Україну на кілька місяців. Які є строки, щоб вона встигла повернутися до Канади, і щоб її впустили назад? Чи існують обмеження, якщо до завершення дії паспорта і work permit залишилося менше ніж шість місяців? Також, якщо буде потрібно продовжити work permit, коли вона буде в Україні, як це працює технічно? Чи потрібно буде звертатися до посольства, чи є інші варіанти продовження? Як їй повернутися в Канаду та отримати продовжений work permit, якщо це можливо? Які варіанти для поїздки та продовження документів за таких умов?
-
Здравствуйте) Подаю заявку на продление WP Не знаю что отметить Подскажите 🙏🏼
-
обязательств вернуться в какой-то конкретный период нет. действия зависят от того, когда он _хочет_ вернуться в Канаду. самый легкий способ - вернуться до конца действия старой визы, но с новым паспортом
-
Вітаю! У сина закінчується паспорт до 02.03.2025року. йому 15, в квітні 2025 буде 16. Зараз він виїхав в Україну до тата і буде там точно зиму. Мої дії: син робить новий паспорт в Україні, а я на основі нового подаю на візу і подовження visitor? І коли він має обовʼязково повернутися. Зрозумійте, він підліток і йому зараз дуже хочеться бути з татом і перебування з чоловіком корисно, бо він зараз формується, як особистість. Але я і за інше переживаю, якщо я не встигну з документами, в 16 років - Военкомат, приписне і його можуть не випустити з України. Вибачте,,,, мені , як матері, як тут спати спокійно 😢
-
Супруге не надо ничего подавать отдельно, она может податься вместе с мужем. Можно или нет продлить пермит на время рассмотрения - зависит от программы
-
Подскажите пожалуйста если супруг работает в Канаде и он подаётся на PR, то супруга может тоже подать документы на PR (по воссоединению семьи)? И ещё такой вопрос, к примеру если ворк пермит заканчиваться и до окончания ворк пермита подать документы на PR, то можно легально находиться в стране?
-
забудьте такое основание, как действующий вп. его нет. просто потому, что есть у вас действующий вп это не основание получить новый вп. основание это -cuaet для тех, кто получил визу после 4 февраля, -cuaet, кто приехал до 31 марта и уже получил вп, -те, у кого супруг на вп и с работой. во всех этих случаях будет открытый wp