UA to Canada CUAET
-
Там странная история на самом деле. Его вроде бы готовы были посадить. Позвонили в Миграционную службу Канады из аэропорта. Те сказали, что всё ок предварительно. Но потом всё же отказали в посадке, сославшись на решение Transport security administration (USA)
-
Шукаю помічника адміністратора, хороша заробітна плата, без досвіду, буде проведено навчання, тижнева оплата, гнучкий графік. За додатковою інформацією звертайтеся в повідомлення!.
-
Слухайте, треба допомога. Не можу ніяк зрозуміти як правильно подаватись на цей ворк перміт Є два паспорта, новий і старий з закінченням і візи і ворк перміту в серпні місяці. При заповненні на порталі вказала додатково, що є офер на руках від нового роботодавця - видало, що я можу податись на новий ворк перміт або продовжити старий, коли заходжу на продовжити ворк перміт там додатково просити заповнити форму IMM5802 - offer of employment to a foreign national lmia exempt та ще додатково client information - що це таке? І чи потрібно мені саме продовжити, якщо в любому випадку вже є новий паспорт?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Пошаговая инструкция с правильными ответами на вопросы. Ничего лишнего там указывать не надо, никаких офферов и тд. И не будет лишних документов. В заявке указывать только новый паспорт
-
Не знаю, не знаком с этим вопросом
-
Добрый вечер. Можете порекомендовать того, кто может заполнить анкеты на продления WP за $?