UA to Canada CUAET
-
1) при въезде 2) онлайн после въезда
-
визитор рекорд - это не пермит. их давали и дают при въезде всегда. заранее подать нельзя
-
If an application for an extension of temporary resident status under section R181 is refused, the foreign national has 90 days from the date of the refusal notice to apply for restoration www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/visitors/restoration-status.html
-
нет, нельзя
-
Подскажите пожалуйста , взяла справку о несудимости с Израиля. В справке указана моя текущая фамилия, но в самом Израиле я была пару лет назад еще с девичей фамилией ( всю информацию о фамилиях я указывала при подаче). Подходит ли эта справка для подачи на Pr или все таки запрашивать чтоб Израиль указывал и девичью фамилию и текущую,чтоб не было проблем ?
-
Допоможіть будь ласка з цим питанням: Прибув у Канаду без паспорта за Single Journey Travel Document (одноразовий документ для подорожі) Це документ, який видавався замість паспорта та містив вашу фотографію, а також візу, яка дозволяла одноразовий в’їзд. В’їхав в Канаду за таким документом і отримав паспорт вже після прибуття,у такому випадку мені потрібно було подати заявку на TRP (Temporary Resident Permit) чи на звичайний open work permit? Адже я подав на продовження на звичайний ворк перміт, а відповіді зовсім ніякої, а іншим членам родини усім прийшли перміти Бачив інформацію в консультанта що приходять відмови ворк перміту саме через неправильну подачу на опен вп, замість темпорарі вп. Що робити мені в цієї ситуації? Може хтось мав таку ситуацію, що ви робили? Дякую!
-
Це я маю на увазі за продовження ворк перміту, адже перший я отримав по приїзду в аеропорту
-
У мене немає ТРП, а є опен ворк перміт
-
Тобто в разі відмови моєї заявки на опен ворк перміт, мені автоматично прийде цей лист на ТРП? Чи мені не треба чекати відмови мого продовження ворк перміту, та самому подавитися вже зараз на ТРП?
-
Дякую дуже!)
-
Тобто мені потрібно буде знову оплатити за ворк перміт, навіть якщо в мене ще висить не закрита заявка (оплачена)?