UA to Canada CUAET
-
Привіт. Якщо в пари є візи в Канаді , а народилась дитина в Європі. Чи можна зараз якось зробити візу дитині? Пара в Європі проживає.
-
Дякую за відповідь.
-
А додати по CUAET до батьків можна?
-
Всім добрий вечір! Є одне питання, буду вдячна тим, хто щось порадить🙏 У мене запланована поїздка в Україну цього місяця, але я планувала продовжувати ворк перміт Знаю, якщо ворк перміт буде в процесі, то можу користуватись старим, але якщо вже буде готовий новий, то старий автоматично анулюється Якщо зараз подам заяву і поїду в Україну, то до того часу, як я приїду сюди, скоріше всього новий вже буде готовий І в такому разі, я не зможу в'їхати зі старим, якщо я правильно розумію Чи хороший варіант подавати заяву будучи в Україні, до мого повернення сюди? Чи не вплине на результат те, що я буду подаватись з України?
-
Добрий вечір, питання таке, подобалися на опен ворк перміт, ми написали, що не треба платити, прийшов запит, через 2 місяці, сплатили, але, як виявилося, запізно, нам прийшла відмова, бо вчасно не сплатили 255$. Питання - є чек, але, як я зрозумів, треба платити ще один раз, бо програма далі не дає можливості податись, це так?
-
James Pereira, тебя заблокировали (spam)
-
td.intelliresponse.com/cbaw/index.jsp?requestType=NormalRequest&id=223&question=How+do+I+close+a+bank+account