UA to Canada CUAET
-
нет
-
Медогляд платний, маєте пройти його протягом 90 днів після прибуття в канаду. Процедура однакова для всіх. Чи можна його пройти заздалегідь? Я в цьому не бачу проблеми, крім того шо воно буде дорожче. But I'm not a lawyer. Результати вам не видадуть, вони відправляються напряму у IRCC. Якшо там буде шось мегапогане, то з вами зв'яжуться. На руки вам видадуть лист який треба буде зберегти і сфотати.
-
Конечно
-
Добрий день ! Підкажіть стосовно подачі на Work Permit. Можливо маєте досвід... 1. Більшість блогерів рекомендуть подавати кожного члена сім'ї окремо . Що Ви думаєте з цього приводу ? 2. В моєї молодшої дитини ( 12 років ) є Visitor Record до 2027 року. Тоді і закінчується його паспорт. Чи зможу я пізніше подати його на продовження статусу на основі мого продовженого Work Permit, коли зробимо йому новий паспорт. 3. B старшого сина ( 18 років ) закінчився термін українського паспорта ( ID карта ), новий поки що не зробили. Його теж подаємо на продовження Work Permit. Що тоді вказати в розділі Аплікації " National identity document" ? Що його немає чи можна вписати номер свідоцтва про народження.... Чи просто вказати номер протермінованої ID карти. Як буде правильно ? 4. Розділ "Employment". Я працюю як Self-employed . Що писати в клітинці "Сompany"? Буду вдячний за Вашу пораду.
-
1. думаю, что блоггеров лучше не слушать вообще 2. новый VR можно получить когда угодно 3. ничего не указывать, это вообще ненужный документ 4. так и писать self-employed
-
Добрый день. Скажите пожалуйста если податься на новый WP и когда он придёт старый уже не действителен? Какова вероятность того что могут не продлить на три года?
-
А если новый WP выдадут на меньший срок чем 3 года? Получиться новый WP и старый оба действительны?
-
t.me/UAtoCanada/325531 предположу, что IRCC различает разницу между теми, кто резидент Канады и выехал ненадолго, и теми, кто приехал на неделю продлить пермит про запас и улетел обратно
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, вопрос по продлению визы Куаэт еще на 3 года. Необходимо подать на продление уже в марте этого года или это можно сделать позже? Закрывается ли эта программа в марте или нет?