UA to Canada CUAET
-
Я чула, що багатьом не приходить трек номер. А у вас фоіл лес віза чи запит на паспорт?
-
отправили паспорт ребенку без vfs consent Letter , что теперь будет?
-
Добрий день усім! Допоможіть розібратися, будь ласка! Якщо я оформлюю групову заявку на отримання візи cuaet і заповнюю як учасника цієї групи свою дитину та оформлюю її аплікацію у цій групі. Чи потрібно мені знову заповнювати аплікацію на дитину окремо, не як учасника групи? Дякую!
-
Скажите, пожалуйста, как вы звоните на горячую линию в Канаду, через Viber out? Или есть какие-то другие способы?
-
Ділюсь своім досвідом! Була ждуном майже 4 тижні і сьогодні отримала евізу. Заявку подала 22.03 Біометрію здала 01.04 В Празі Підтвердження біометрії 02.04 Ворк перміт 03.04 потім ждунья Коли виждала обіцяні 2 тижні (ніде не писала поки не пройшло 14 днів, бо кажуть що якщо передчасно писати - то чекатимеш ще довше)
написала листа в Консульство Канади у Відень і відправила кризисну форму до тижня отримала відповіді що все ок чекайте чекала-чекала, написала ще раз у Відень і в Прагу за одно (в Празі то не розглядають походу але все одно писала , аргумент - гірше не буде) Вчора прийшов дубль про біометрію 26.04 Сьогодні 27.04 спочатку лист що статус заявки змінено, до півгодини евіза на поштуНадіюсь комусь буде корисно і обнадійливо. Всім бажаю дочекатись !!!
-
Написано фото с совместных выходов, помолвки, свадьбы. Фото с разных годов нормально, но, если фото со свадьбы нет, объясните, почему. К каждому фото приложите краткое объяснение, кто на фото, где, когда. Если есть родственники, друзья, могут написать письмо о том, что они знают вас как пару, при каких обстоятельствах знакомились и тд. Можно добавить свидетельства о том, что свадьба была: счета за ресторан и тд.