UA to Canada CUAET
-
Всім привіт. Маю декілька питань. Підскажіть будьласка.
-
Яка черга зараз у Варшаві на вкейку візи? Скільки чекати?
-
Чи є можливість вклейки візи у Києві?
-
Що дає вклеїна віза?
-
Зараз в мене є електронна одноразова віза до 10місяця. 2022р. Якщо я зроблю вклейку всерівно треба вилетіти до 10 місяця?
-
-
кому+то за несколько дней одобряют, кто-то уже 8, 9 и 10ю недель ждет (таких много) и да, писали, звонили, никакого сдвига, бестолку. тут как кому повезет. отказы были: ошибки офицеров; человек не соответствовал критериям cuaet или не мог доказать, что соответствует.
-
-
до 6 неділь
-
Ні
-
Право на в’їзд до Канади на термін, який буде вказано
-
Якщо ви відправити на вклейку, вам можуть вклеїти до кінці дії загран паспорту або деяким вклеююить на 6 місяців
Не чула, щоб foil less давали на 10 місяців, зазвичай дають на 6 місяців
-
-
Дуже дякую за відповідь😇
Я мала наувазі до 10го місяця 2022 року.
Дали на пів року все вірно.Якщо вклеять візу до кінця дії паспорта, то це значить що вилетіти зможу в любий момент? Чи все таки протягом пів року?
-
Добрий день, підкажіть будь ласа, ці опціональні документи наприкінці анкети, чи потрібно їх перевести на англійську? Там документи про нерухомість і т.д Чи вистачить тільки паспорта закордонного?
-
Так Це означає, що зможете летіти в будь-який час, коли діє віза
-
Да , сами можете перевод сделать , дома
-
Спасибо. А заверять не нужно этой перевод нигде?
-
За програмою CUAET достатньо загран паспорту, внутрішнього паспорта (є ті, які його не прикріпляти, але отримували візу) Якщо є діти, свідоцтво про народження з перекладом від спеціалізованого перекладача Якщо є шлюб, свідоцтво про народження також з перекладом
Інші документи не є обов’язковими
-
Дуже дякую, можливо знаєте як можна пришвидшити процес вклейки візи? 6 тижнів це довго
-
Самому можно перевести без заверения. То есть в домашних условиях, чтобы просто человек который смотрел, о чем речь понимал, я говорю про доп Доки. Кстати да я слышал чем больше доков, тем больше смотрят. 😂
-
У кого-то было так, что после получения визы уже в паспорт, заявка снова из approved переходила в in progress? Я писал им через форму, по поводу нового письма на ворк пермит, может из-за этого открыли заявку снова Но если виза в паспорте, в принципе же произойти не может ничего ?))
-
Якщо ви маєте foil less, тоді можете летіти в Канаду прямо зараз Для тих, хто бажає вклеїти візу, потрібно чекати Все індивідуально, хтось за неділю вклеює, хтось чекаю довше
Foil less для того і вигадали, щоб мати змогу швидше потрапити до Канади
-
Это Норма не парься. Вчера такие же вопросы были.
-
Есть те кто проживает в Ванкувере?
-
Підскажіть будь ласка, чи треба заповнювати таможні декларації при в’їзді ? І третя декларувати кошти з якими ви їдете ? Та яка сума дозволено брати з собою ? Я чула якщо береш суму більше 5000$ на людину то на виплати можно не розраховувати, це правда ?))) Дякую 🤍