UA to Canada CUAET
-
Идентичная ситуация у меня
-
Подскажите кто недавно в польше паспорт полуал после вклейки, сколько навскидку заняла вклейка времени?
-
Нет, я так понимаю, что они могут и дольше рассматривать ситуацию. А вообще, имеет смысл написать в саппорт?
-
Комусь з дітей давали візу без біометрії віком з 14 до 18?
-
Привіт, заповнюю візу на Канаду і в мене виникла помилка: дійшовши до інформації про освіту та роботу, я заповнила інформацію про школу, університет паралельно працюю на роботі і дала відомості про роботу, вибиває помилка, щоб я надала всю інформацію про всю мою роботу та діяльність починаючи з 18 років, хоча я це вже зробила, в чому може бути проблема?
-
Ви маєте вказувати хронологією день в день. Наприклад : університет закінчила в 06.2008 і на роботу пішла в 06.2008
-
поки ще не можу нічого сказати - ще в процесі, тільки недавно вислала їм документи. Мені передзвонили, сказали, що документи отримали і все гаразд. Також сказали, слідкувати за своїм кабінетом, там повинен змінитися статус і якщо будуть питання, то дзвонити їм. Гроші ще не платила, сказали коли все буде готово, тоді оплата
-
Укажите последнее что у вас есть - по текущее время птичку