UA to Canada CUAET
-
Нужно вообще.
-
Каждая анкета это виза!!!! Главный апликант (анкета и в ней вся семья). И потом там же отдельно на каждого своя анкета ( в вашем кабинете, через кнопку add+)
-
На маленьких дітей потрібно заповнювати Arrivecan?
-
Добрый день. Можно еще раз уточнить, original passport request не является основанием для въезда в Канаду? Нужно только вклеивать, или можно вклеить по прибытии?
-
Вас просят прислать паспорт в визовый центр, для вклейки визы.Виза является основание въезда в Канаду. original passport request не является основание для въезда в страну.
-
Підкажіть, будь ласка, це означає, що заявка подана і активна? Можу очікувати відповідь чи запит на біометрію? І ще одне, обирала CUAET, зараз зазначено, що дозвіл на роботу, це має значення?
-
Як зареєструвати дитину в arrive can якщо вона вклеяна в паспорт мами? Хто може допомогти?
-
Доброго дня, розкажіть будь ласка як і куди подавати паспорт на вклейку, що треба для цього
-
Ділюсь досвідом, може комусь буде корисно . 21.04 подала заявку 21.04 запрошення на біометрію 10.05 біометрія 18.05 biometric validity letter 26.05 foil-less visa 31.05 відправила документи poczta Polska 2.06 прийшов лист на мейла tracking number 22.06 visa approved 24.06 ready for collection , про кур’єра нічого не було написано …. але я оплатила кур’єра ! 28.06 забрала паспор сама, бо писала їм на пошту , але вони відповіли , що їм не надійшли кошти за зворотню доставку. Я сьогодні про це говорила в візовому центрі , на що мені дали заповнити документ на повернення коштів , потрібно було прикріпити копію паспорта, квитанцію про оплату . Як виявилось віза в мене вклеїна була вже 6.06
-
02.20 pm це 14.20? Чи 2.20 ночі?😂( можна одразу в рубрику самих тупих запитань)