UA to Canada CUAET
-
Доброго дня усім! Я хотіла запитатись можливо хтось зможе дати відповідь на запитання, то буду дуже вдячна👐🏻
Мені прийшло 2 листи на IRCC Portal - «Biometric Validy Letter» та «Original Passport Request». У 2 листі пише, що його обов’язково потрібно дати цей лист у посольстві.
Але мені не приходило на пошту саме підтвердження(Visa Approval and Issuance instructions). Просто, я знаю, що моїй подрузі таке підтвердження прийшло.
Підкажіть, будь ласка, як діяти далі, чи можна відправляти паспорт чи це потрібно до них в супорт звертатись? Можливо у когось теж таке було.
-
вам пришёл запрос паспорта для вклейки визы. вы должны предоставить его, как указано в инструкциях. больше никакое письмо вам не придёт. кому-то приходит foil-less, кому-то запрос на single journey travel document, если подавались по внутреннему, кому-то original passport request.
если получили original passport request — отправляйте/приносите паспорт для вклейки визы, следуя инструкциям в письме. это стандартное письмо, в суппорт обращаться не нужно.
-
насколько мне известно на данный момент, можно отправлять из Украины только через посредников. кто так уже делал недавно, сможет вам подсказать возможно.
-
Доброго дня напишіть будь ласка яу відправити паспорт на вклейку візи у Варшаву
-
У меня было назначено в 9:00, и в 9:15 я уже был свободен
-
Доброго всем дня. Подскажите пожалуйста, где отслеживать tracking ID паспорта отправленного на вклейку визы в Венский VFS?
-
Всем привет . Собираемся выезжать и ехать в Испанию . Подскажите кто ездил на Авто по бензину и дорогам . Может группа есть какая-то. Спасибо .
-
Доброго дня! Хтось з Фтанкфркта вилітав, чи треба пцр тест для вильоту!? Слава Україні!
-
Учора вилітали. Якщо у вас є 2 дози то не потрібно. Дію показуєте і все
-
Здавала біо в Кракові 17 травня, в кабінеті оновилося що біометрія completed в той же день. Листа на пошті немає досі
-
Вибачте. А якщо у мене є 2 дози вакцини, але буду летіти з 10 річним сином, йому потрібен пцр? Не знаєте випадково?