UA to Canada CUAET
-
К кабинете не появится, на сайте можно проверять по трекинг номеру
-
На почту трекинг номер не приходил после подачи паспортов, есть только регистрационный номер.
-
Я оформила CUAET с отметкой что хочу wp получить. Вопрос: значит это то самое заявление в CUAET где можно выбрать учебную или рабочую визу, то заявление которое не будут принимать из CUAET в части про sp и wp не будут принимать? Видимо недавно я не так прочитала сообщения в этом чате, поняла их так, что при прилёте в Канаду по CUAET в марте 2023 и позже не будут выдавать wp совсем, даже если в анкете был указан wp
-
Где-нибудь в Азии (и это не шутка)
-
Групповую, группа высвечивается но я в ней одна и кнопка add не работает 🤦♀️
-
да, если вы указали, то это и есть поданная заявка. если у вас будет на руках letter of introduction - никаких вопросов. нигде не написано, что после конца марта 2023 перестанут выдавать WP вообще
-
Корисна інформація Де і як шукати роботу в Канаді www.ukrtocommunity.ca/life/work_search
У кар'єрних центрах
Якщо ви навчаєтеся у коледжі або університеті, завітайте у свій Campus career center та перевірте веб-сайт свого вишу. Місцеві кар'єрні центри часто роблять виставки, зустрічі з роботодавцями та відкриті набори серед студентів (навіть онлайн).
Якщо ви приїхали у статусі резидентів (PR) або біженця, скористайтеся також державними програмами адаптації. Ось деякі ресурси:
YMCA (має офіси в різних районах міста) ymcagta.org/employment-and-immigrant-services/immigrant-services/newcomer-information-programs
База вакансій Canada's Premium Job Board for New Immigrants and Newcomers newcanadianjobs.ca/
Список інструментів та сервісів від федерального уряду Find free newcomers services near you http://www.cic.gc.ca/english/newcomers/services/index.asp
Список інструментів та сервісів від провінційного уряду (Онтаріо) - розділ Get settled in Ontario www.ontario.ca/page/services-newcomers-and-refugees і розділ Newcommers www.ontario.ca/page/newcomers
Всеканадський центр пошуку вакансій для нещодавніх іммігрантів (PR, citizen, refugee) Newcommers Job Centre www.newcomersjobcentre.ca/
Через волонтерство
У Канаді значну частину задач беруть на себе громадські організацї, професійні альянси та клуби, приватні та спільно зібрані фонди. Участь в їхній роботі - прекрасна можливість пройти адаптацію, здобути перші контакти (а значить, і референси, які знадобляться у наймі), перший канадський досвід у резюме. Google them!
Короткострокове стажування
Часто знайти стажування або часткову зайнятість значно простіше, ніж одразу вакансію повного дня. Подивитися на варіанти можна, наприклад, на TalentEgg, але не тільки.
talentegg.ca/
На загальних сайтах із вакансіями
Glassdoor www.glassdoor.ca/
Indeed ca.indeed.com/
Workopolis www.workopolis.com/en
Kijijji www.kijiji.ca/
Jobs Toronto (роботи в системі міськвиконкому та асоційованих агенств) www.toronto.ca/home/jobs/
Job Bank (вакансії від уряду), www.jobbank.gc.ca/findajob
Toronto Jobs www.torontojobs.ca/
Онлайн та фрілансові роботи: Fiverr www.fiverr.com/ UpWork www.upwork.com
У нішевих базах вакансій
Work in culture www.workinculture.ca/ 86network (hospitality jobs) www.86network.com/
Media Job Search www.mediajobsearchcanada.com/
Food Work www.foodwork.ca/
Hitechjobs hitechjobs.ca/
Charity Village charityvillage.com/
Good work (environmental jobs, green work). www.goodwork.ca/
У Facebook www.facebook.com/jobs
У самому Facebook є дошка оголошень.
-
Это даже в пин можно
-
А чого не припускаєте, що чоловіки на даний час не в Україні? І дехто виїхав з країни ДО початку війни. У мене такий випадок
-
Я загружал в pdf, размер файла должен быть меньше 2 мб.
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста: пробую зарегистрироваться на биометрию во Львове. Я и сын. 100 раз уже попробовал и двоих и по одному, но каждый раз выдает, чтт нет места вообще ни на когда :(