UA to Canada CUAET
-
Подскажите пожалуйста, Вы персонально относили паспорт на вклейку виз в посольство Канады в Венгрии? Просто в порядке живой очереди? Какой пакет документов Вы сдавали?
-
Підкажіть де заява, яку потрібно заповнити?
-
Шановні! Хто зміг сьогодні зареєструватися на біометрію через vfsglobal.ca де-небудь в Європі? Де і на яку дату? Чи я щось не те роблю?
-
Сегодня знакомая регистрировалась в Будапешт на 9 утра на воскресенье. Было только одно окно
-
Италия , Рим на 12 апреля были, нужно входить через письмо с приглашением на биометрию на почте тогда покажет дату .
-
Всем доброго времени суток! Подскажите пожалуйста, кто знает , как определить правильное число как я стал гражданином Украины. Это было давно и точного числа не помню и не могу найти в моих документах. И надо вообще писать точное число? Заранее благодарю за содействие.
-
З чого саме ви починали?
-
Доброго вечора! Ми з України (с). Підскажіть будь ласка хто знає. При заповненні CUAET, якщо хочемо їхати родиною, треба вибирати "групу" напочатку і потім заповнювати на кожного члена родини форму? Чи мені, як основному заявнику, при заповненні, в моїй формі вказати з ким я би хотів потрапити до країни?