UA to Canada CUAET
-
Друзі, всім привіт! Хтось сьогодні пробував зайти в анкету на сайті IRCC? Бо в мене з самого ранку ось так.
-
Видрукуйте з діі
-
Технічні роботи на сайті
-
Рим - 19.05 Анкета (семья из трёх человек); 31.05 прохождение Биометрии; 29.06 запрос паспорта мне и жене, 7.07 запрос паспорта на ребёнка; 8.07 отправили паспорта курьером; 14.07 доставили нам курьером 3 паспорта со вклеенными визами до конца действия паспорта !!!
-
На какие числа запись
-
Всім привіт, назначили дату на біометрію в кракові на 22 щойно прийшов лист про те що зустріч скасовано, в когось аналогічний випадок був вже? Яка цьому причина?
-
щось таке вже писали по кракову, пошукайте в чаті.
-
Не знаю Нужно регистрироваться и смотреть
-
Доброго дня, напишіть будь ласка у кого був реальний досвід вклеювання візи в новий паспорт, не той, на який оформлювали анкету. Я писав і в кризову форму 2 рази і в Лондон 2 рази, щоб прикріпили нові паспорти, відповіді немає місяць не від кого. Жінка в Кракові здавала біометрію на новий паспорт (біометрія Comleted в кабінеті через 10хв піля здачі), я сьогодні здавав у Львові, сказали, що приймають тільки на той документ, який в анкеті. Здав на старий паспорт. Сказали при вклейці написати їм листа та вкласти в конверт і описати свою ситцацію. У кого який досвід був, будь ласка поділіться.
-
Вроде можно всё равно приходить если опоздали Я такое слышал Пробуйте прям сегодня А так, думаю пропустит система
-
Теоретически можно будет записаться Если не будет давать, удалите прошлую запись Но вот человек сверху ещё посоветовал, что можно просто прийти Но это зависит от страны, если это Польша, то вряд ли так можно