UA to Canada CUAET
-
добрий день!
надійшов мій паспорт до візового центру (у Мадриді) 12-го липня, від тоді жодного повідомлення про отримання і тд не приходило
подзвонила сьогодні до них, сказали написати їм на імейл всі мої дані і заповнити консент форм для підтвердження дозволу на обробку інформації
так от, я не дуже розумію що саме у такому випадку там писати, які сторінки заповнювати? просто щоб мені дали інформацію. може хтось таке робив?
-
Скажите пожалуйста во сколько можно звонить в Канаду?
-
Підкажіть будь ласка, як відправити паспорт з України в Польшу.. можливо хтось знає фірму яка цим займається ?
-
Ловити на сайті візового центру (лінк у закріпленому повідомленні) вільні слоти
-
Привіт! Можливо хтось має якісь контакти, номера телефонів куди можна подзвонити. Вже 7 тиждень як відправили паспорти на вклейку візи в Гаагу остання відповідь що вони в IRSS. Писали в кризисну форму і нічого
-
Продукти без податків по всій Канаді, хоча можу помилятись www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/4-3/basic-groceries.html
-
Подскажите пожалуйста, хотим лететь в Монреаль в начале Октября, и от туда нас должны забрать друзья в Оттаву. Мы хотели бы узнать у людей, которые прилетали через Монреаль, как у них проходил процесс с иммиграционным офицером и не было ли каких-то трудностей в получении work permit через CUAET в провинции Квебек и сколько времени занял процесс.
Хочу подметить, что мы летим не привитые и через etA.
-
Добрий день) Відгукніться будь ласка ті, хто летів по одноразовому виїздному документу без закордонного паспорту в Торонто ?) Чи можливо дитина по свідоцтву про народження ?) Маю декілька нагальних питань! Дякую!🙏
-
Доброго дня. Чи є хтось, хто може проконсультувати з приводу оформлення CUAET по внутрішньому паспорту? (Закордонного не маю)