UA to Canada CUAET
-
А как же быть в данной ситуации? Я не думаю, что у нас одних подобная проблема. Много людей в ожидании визы в Канаду, потратили свой безвиз🤔
-
В біометріі? Не чула що були відмови Хіба би відбитки погано зчитувались
-
Не зовсім зрозумів що таке електронний ВП Його видають при прибутті в Канаду, одразу Хвилювання за то, хто поїде перший раз по цій програмі після 30 березня 2023 Але я вважаю, що дарма, все норм буде
-
Кто уже в Канаде? Есть тут такие?
-
Добрый день, подскажите, сколько в среднем времени занимает получение паспорта от данного оповещения?
The decision envelope for your application, tracking ID No. …… has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. Regards,
VFS Global
Я отправила паспорт, они получили и прислали об этом уведомление на email. А через 5 дней вот такое получила. Сколько в среднем ждать?
-
В польщі ви захист чи щось подібне отримували? Маєте якісь легальні документи перебування на територіі шенгену?
-
Добрый день, кто в Бухаресте сдавал на вклейку паспорт, сколько вы ждали? я уже 2 недели жду, это нормально? Спасибо
-
Тоже интересует этот вопрос
-
Ні, ніяких виплат не отримували. Я була на річній візі( закінчилася на початку цього місяця), а діти були з червоною печаткою в паспортах в очікуванні карти побиту( відмова).