UA to Canada CUAET
-
Добрый день, Есть тут те кто отправлял в Канаду большие посылки (вес 30 кг и более) в Канаду не авиадоставкой?
-
шлюб розірвано, наскільки я розумію, у документах дитини не зазначено, що він батько - то для чого вказувати зайву інформацію і ускладнювати життя собі і візовому офіцеру? беріть до уваги все, що можна підтвердити документально і що діюче на даний момент
-
Вітаю ! Підскажіть що робити далі Якщо прийшло запрошення на вклейку в паспорт візу ‚ Я хочу сама віднести паспорт в Берлін ! То мені потрібно записатися через програма vfsClobal! Покласти паспорт у конверт до нього листа та форму погодження ? А що на конверті писати адресу візового Хто з цим стикався ?
-
Добрий день Є питання, можливо хтось знає відповідь. Два місяці тому здали біометрію на CUAET, після цього нам запропонували роботу в Нідерландах і ми оформились як тимчасово переміщенні особи для роботи по контракту до грудня місяця. А сьогодні прийшов лист для вклейки візи в Канаду. Питання в тому чи втратимо ми статус біженців в Нідерландах якщо вклеїмо візу CUAET ?
-
Просто в ящик бросаешь и всё, в пятницу буду забирать- подскажу
-
Сколько дней ждать приглашение на биометрию ???
-
Так
-
Куди писали?
-
Как правильно вводить номер при регистрации, +380?
-
За 7 дней- можно забирать! Все приходит на емейл