UA to Canada CUAET
-
Доброго всiм дня. Був сьогоднi у нотарiуса i вiн сказав, що за кордоном можуть не приймати ламiнованi документи. Кажуть, що навiть можуть не евалюювати. У нас свiдотство про шлюб i народження дитини ламiнованi. Чи стикався хтось з проблемами ламiнованих документiв? Дякую
-
Ламіновані приймають в любій країні,претензій небуло.
-
Відправте на вклейку у Європу, отримаєте візу до кінця строку дії паспорту, до квітня буде можливість отримати ворк перміт, а там можливо і подовжать
-
Вітаю. Що робити якщо у мене є 30 днів на подачу на біометрію а дати тільки через місяць?
-
Вы отправили на вклейку паспорта? Просят оплатить обратную доставку, я такое же получила, но чек отправляла вместе с паспортами, теперь думаю отправить копию чека по имейлу
-
В какой стране вы собираетесь платить и куда отправлять? Могу по Германии подсказать, идете в банк, клиентом которого являетесь, платите по реквизита нужную сумму, ниже сброшу фото. Если вы не клиент банка, просите кого-то, чтоб оплатил и в назначении квитанции указываете свою фамилию
-
Доставку оплачивал на месте, подавал лично
-
Здравствуйте!Подскажите,пришли эти письма.Что это значит?Кто скажет?Паспорта на вклейку отдали 2 недели назад.Спасибо 🙏🏻
-
доброго дня скажіть як податись на біометрію якщо нереально записатись бо всі дати зайняті на пару місяців в перед