UA to Canada CUAET
-
Добрий вечір. Підкажіть, в foil-less візі крайня дата в’їзду вказана у форматі рік/місяць/день, вірно?
-
не менше 10 років - якийсь брєд. заповнював роки 4 і без проблем, є ж купа 20тилітніх)
-
Допоможіть будь ласка, хто летів з Ізраїлю air Canada у Канаду не щеплені.
-
Доброго дня, у Мадриді з’являються вікна на біометрію, треба моніторити, протягом трьох днів зміг записати двох людей. Раптом кому потрібна інфа
-
Я последние 10 дней регулярно захожу и ничего. 🙁
-
связи между WP и видом визы нет, но foilless у вас будет шанс получить, если вы ее запросите, когда вам придет запрос на паспорт - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/get-visa.html
-
5 дней по сравнению с чем? Наверно, все же путаете. Мы про сдачу биометрии во Львове.
-
Доброго часу! У когось було подібне? Приклад нижче:
Шановне панство. Забрала паспорт сьогодні на пошті. Віза дійсна до 30/10/22. Чує серце що не встигну, бо у доньки ще і рішення нема. А без неї не поїду. Питання: чи робив хто запит/відсилав паспорт на вклеювання іншої візи? Жінка у кризовому центрі порадила так зробити і відправити паспорт з тою візою що я маю знову у vfs написавши листа пояснення, що не встигну організувати поїздку і щоб вклеїли multiple entry visa. Паспорт дія до 2027 року
-
VFS не вклеивает визы, они только пересылают документы. я знаю случаи, когда людям успешно вклеивали длинную визу после отдельного запроса, но для этого надо сначала написать в вебформ и получить добро на повторную отправку паспорта