UA to Canada CUAET
-
HELP!!!! Здравствуйте, У меня такой вопрос подавался вместе с девушкой! Девушку одобрили, попросили паспорт ждём паспорт с визой
Мне сначала попросили добавить «до выслать» ещё документы о нас с девушкой выслал.
Но уже больше 1,5 месяца нет ответа.
Куда писать? Как узнать что с моей заявкой? HELP!!!!!!
-
Звоните в Оттаву
-
Тоже интересует вопрос. Последнее что я читала 19 июля кто-то выхватил окошки на август или сентябрь не помню
-
-
Реально ли дозвониться непосредственно в визовый центр, а не в колл центр по номеру из гугла? У кого есть номер, дайте пожалуйста 🙏
-
+16133214243 Там можете спросить про статус вашей заявки и где рассматривается
-
Має прийти лист в кабінет Спочатку приходить лист про надання візи а потім про дозвіл на ворк перміт Далі прилітаєте в Канаду, у вас буде розмова з офіцером і будуть запитувати чи потрібен вам ворк перміт, скажете що потрібен і вам його дадуть, але потрібно уважно дивитись щоб був із поміткою CUAET, а інакше просити щоб поміняли
-
Підкажіть будь ласка, чи можна подати запит на foil less visa після того, як паспорт вже був зданий у візовий центр на вклейку візи? У мене є ще один діючий закордонний паспорт, за яким я теоретично можу вилетіти до Канади з foil-less visa. Справа в тому , що в Гаазі мені озвучили термін очікування на вклейку візи мінімум 12 тижнів. Так довго чекати у мене немає можливості. Чи можна отримати візу foil less, а паспорт з фізичною візою потім забере довірена особа в Нідерландах і мені надішле в Канаду? Чи після відправки паспорта в IRCC вже не дозволяється просити про foil less visa ?