UA to Canada CUAET
-
Всім привіт, хто зараз британській колумбії, та любить активний відпочинок лайкніть але повідомлення. Познайомимось і вирушимо за пригодами, щоб відволіктись від новин
-
После сдачи биометрии, кто то отслеживал ее статус по трек номеру? сдали 4 недели назад , статус "no records found" 🤷 сдавали в Ростове
-
Мы заграны сделали за 1,5 месяца до запроса на паспорт, так что посылали сканы и новую инфу по паспортам через кризисную форму, где писали, что хотим обновить данные travel document, т.к. получили новые паспорта. Сначала послали одной заявкой, но они попросили разделить, чтобы один паспорт на заявку был. Если бы нам прислали запрос одновременно с получением нового паспорта, то ту же причину бы и указали, получение новых паспортов, только ещё бы вложили письмо с объяснением при подаче.
-
У мене була тимчасова відмова (відправили на administrative processing) по візі США в березні цього року, після чого я подалась і отримала CUAET в липні. При чому я вказувала інформацію про відмову, коли подавалась на Канаду.
-
У меня был отказ в канадской визе 3 года назад, а Cuaet мне дали. Так что вперед)
-
Доброго вечора,підкажіть будь-ласка,якщо була видана visitor multi visa ще 2 роки назад терміном на 10 років.Яким чином зараз оформити Work permit? На сайті? Чи лише при в'їзді в аеропорту чи де саме?
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, процедуру отримання візи і WP по приїзду по SJTD? Тобто спочатку отримуєш чи подовжуєш паспорт, потім знову на візу, а вже потім на WP? Може в кого є посилання на детальну інформацію? Буду дуже вдячна, тому що зовсім заплуталась
-
t.me/UAtoCanada/28041
сначала новый паспорт, потом новый WP на новый паспорт, потом новая виза на основании нового WP
-
приезжайте до 31 марта 2023 и wp получите в аэропорту по прилёту.
-
я же вам ссылку специально дал - там все подробно написано. через сайт IRCC, да, но не тот, который был для CUAET
-
Я принесла паспорт особисто в VAC в Лос Анджелесі А назад попросила прислати кур‘єром
Через два дні кур‘єр приніс паспорт з вклеєною візою
Можна туди й назад поштою все організувати
Подавала заявку і здавала біометрію в Варшаві. Адресу потім навіть не міняла.