UA to Canada CUAET
-
Все дуже швидко і організовано. Коли я здавала, то відключене було світло з 11 до 13:00. Люди чекали з 11 години. О 13:00 вмикнули світло всіх дуже швидко організували. Я була записана на 13:30, враховуючи що спочатку пустили людей , які були записані на 11 та 12, я здала в 13:40, буквально 5 хвилин займає.
-
Я тоже слышала о таком, спрашивала в Одессе в сервисном МВС - они тоже не в курсе что за справка такая
-
Підкажіть, будь ласка, на 3-х членів сімі прийшов лист підтвердження по візі, а на дочку (5р.)ще ні. Чи можна надіслати паспорти у vac свої, а дочки потім? Щоб не втратити час - 30 днів. Чи потрібно всім разом так як і подавались?
-
подскажите, если мои родственники в гражданском браке 8 месяцев, она украинка, он грузин, как получить ему визу?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як дізнатись visa tracking number
-
Добрый день, я запуталась, где на канадской визе её номер, это тот что сбоку(красными буквами написан), или это где в строчке номер документа написан. Заранее благодарна.
-
Доброго дня шановні. Було дуже багато запитань про подачу на візу дитини по свідоцтву про народження. І ніхто не дав жодної відповіді на ці питання. Будь ласка, якщо хтось вже отримав візу дитини поданої по свідоцтву про народження відгукніться. Дуже вдячний за інформацію.
-
Здравствуйте Дайте плиз реквизиты для оплаты за обратную доставку курьером в Польше
-
Народ, вітаю. Хтось може показати який лист має прийти на пошту для того щоб вже забирати паспорт з вклеєною візою?)
-
Здається той що червоний збоку(з правого боку)
-
Дякую) бо я отримав таке, а знайомий дещо інше)